.

.

К&засилувач;Х ПРОИЗВОДИ За МИЛЕНИЧИЊА Воздушен Тросед Кревет За Кучиња На Надувување, Лесен Воздушен Душек Кревет За Миленичиња, Внатрешен/Надворешен Кревет За По?

К&засилувач;Х ПРОИЗВОДИ За МИЛЕНИЧИЊА Воздушен Тросед Кревет За Кучиња На Надувување, Лесен Воздушен Душек Кревет За Миленичиња,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ОРТОПЕДСКИ КРЕВЕТ ЗА СОФА ЗА ВОЗДУШНИ КУЧИЊА : Изграден да трае без доделување и зголемена издржливост во споредба со креветите за кучиња од пена, и е лесен, што е одлично за патување, кампување итн ПРИЛАГОДЛИВА ЦВРСТИНА : Издржлив засилувач исполнет со воздух и збунето дно што можете да ја прилагодите цврстината на овој кревет за кучиња со додавање/намалување на воздухот (вклучена е бесплатна воздушна пумпа). ВОДООТПОРЕН ДУШЕК : Совршен За инконтинентни кучиња каде што пената е предизвик, лесен за чистење со отстранлив капак што може да се пере во машина и едноставно избришете ги цврстите пвц влошки. ИЗДРЖЛИВ КРЕВЕТ ЗА КУЧИЊА : ватиран ултра-руно спиењето обезбедува дополнителна заштита од пункции на ноктите на нозете (вклучен е и комплет за лепенки). УДОБНОСТ : Останува удобно и природно ладење за кучињата бидејќи воздухот е слаб топлински проводник. ПОДДРШКА : Континуирана поддршка додека овозможувате подобра циркулација на крвта и олеснување на притисокот, сето тоа додека можете да се издувате за да се вклопите во вашиот куфер за патување. БРЕНД НА КОЈ МУ ВЕРУВАТЕ : Дизајниран и гарантиран Од К&Х СО НАД 20 години искуство во создавање иновативни, квалитетни производи. ОРТОПЕДСКИ КРЕВЕТ ЗА СОФА ЗА ВОЗДУШНИ КУЧИЊА : Изграден да трае без доделување и зголемена издржливост во споредба со креветите за кучиња од пена, и е лесен, што е одлично за патување, кампување итн. ПРИЛАГОДЛИВА ЦВРСТИНА : Издржлив засилувач исполнет со воздух и збунето дно што можете да ја прилагодите цврстината на овој кревет за кучиња со додавање/намалување на воздухот (вклучена е бесплатна воздушна пумпа). ВОДООТПОРЕН ДУШЕК : Совршен За инконтинентни кучиња каде што пената е предизвик, лесен за чистење со отстранлив капак што може да се пере во машина и едноставно избришете ги цврстите пвц влошки. ИЗДРЖЛИВ КРЕВЕТ ЗА КУЧИЊА : ватиран ултра-руно спиењето обезбедува дополнителна заштита од пункции на ноктите на нозете (вклучен е и комплет за лепенки). УДОБНОСТ : Останува удобно и природно ладење за кучињата бидејќи воздухот е слаб топлински проводник. ПОДДРШКА : Континуирана поддршка додека овозможувате подобра циркулација на крвта и олеснување на притисокот, сето тоа додека можете да се издувате за да се вклопите во вашиот куфер за патување.

Параметри на производот

Слична стока