.

.

Ноќта на вештерките миленичиња лилјак крило мачко куче акција херој костум миленичиња мачка лилјак крило за забава за Ноќта на вештерките, за декорација за мачки к

Ноќта на вештерките миленичиња лилјак крило мачко куче акција херој костум миленичиња мачка лилјак крило за забава за Ноќта на вештерките,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

【Совршен костум за миленичиња за Ноќта на вештерките】- Крилја на лилјаци и акциони костуми за херој е одличен додаток за косплеј, што може да ги направи вашето куче и мачка да изгледаат многу смешни И, сигурно е да го привлече вниманието на другите кога вашето домашно милениче го носи ова милениче лилјак крило или акциони костуми за херој, кога вашето домашно милениче го носи ова крило на лилјаци или костум за акциски херој. Дури и кога шетате вашето куче, можете да го видите од далеку, далеку, далеку, далеку, далеку, Уникатниот дизајн на лилјаци ги олеснува вашите миленици полесно да се идентификуваат на забава. 【Прилагодлив велкро дизајн】-компресивно упатување на разни карактеристики на телото на ПЕТ, вграден удобен велкро, лесно е да се прилагодите на соодветна големина за вашите миленици. Крилото на лилјакот е изработено од дебелина од дебелина од 5 мм за да се задржи обликот на лилјакот долго време. Оваа костум на крилјата со лилјаци имаат два почувствувани ремени, може да се прилагодат за добро да се вклопат различни миленичиња. Костимот за херој на кучиња, има прилагодлива и лепила лента на вратот, погодна за вашето куче да носи. 【Специјален фустан за миленичиња за Ноќта на вештерките】-специјален дизајн на црни лилјаци е симбол за Ноќта на вештерките што му овозможува на вашето домашно милениче да носи костум од мистериозни и да одат заедно на забава за Ноќта на вештерките. Едноставно сакате да се забавувате. Ве молиме, не заборавајте : и вашето домашно милениче loveубов Ноќта на вештерките! Веднаш ќе ја осветли забавата, да биде theвезда на оваа пригода и ќе донесе многу забава за сите наоколу. 【Пријателски лесен вграден】 Ултра лесен костум за крилја со лилјаци, проверете дали е удобно носење за да избегнете многу товар на домашни миленици, велкро го прави да се носи стабилно за да избегне да падне додека одењето или трчање. Почувствувајте го зимското студ, одржувајќи го вашето куче кул и ангажирано. 【Изберете вистинска големина】 три големини, се движат од S до XL. Погледнете го владетелот и стоперот кога купувате. Бидејќи е рачно мерење, ве молиме, оставете разлика од 2-3 см. Ако вашите кучиња се помеѓу големини или широки гради, размислете за големината.

Параметри на производот

Packaging bag:
8.66*4.33*2.75 inch (length*width*height).
Weight:
0.2 pound.
Material:
polyester fiber.
Applicable scene:
Halloween party, pet fashion show, pet dog party, etc.
Package includes:
1 x Dog Costume:
1 x Cape:
1 x Wig(exposed ears):
It’s time to trick or treat on Halloween!:
Bat Wings Specification:
Size Chart (Inch):
- Small:
Around Neck 13-16; Chest 17-22.
- Medium:
Around Neck 15-20; Chest 22-26.
- Large:
Around Neck 20-24; Chest 30-34.
1.Suitable Pet:
Perfect for most small medium large funny dogs and cats
2. Color:
Black Bat
3. Material:
Halloween costume for pets dog is made in sturdy non- toxic tasteless felt material. High quality, non- lint. Light and non- deformation, also very easy to clean up.
4. Detail:
Adjustable velcro built in convenient fast velcro, it’s easy to adjust it to a right size for your pets.
5. Occasion:
Halloween dress up party, Halloween costumes for pet, pet carnival, Christmas gift, Halloween pet costumes, photos shoots, fun party days, daily gatherings, holiday or regular wear and any occasion where pets can be present.
Turn your lovely funny pooch dress up as a fun character! :
Слична стока