.

.

игром Шампон и Балсам Пакет - Банана Куче Шампон 16оз-Хранливи Материи Богата Екстракт Од Банана-Негуваат &засилувач; Навлажнете + Про-Кератин Остави-Во Куче Регенер?

игром Шампон и Балсам Пакет - Банана Куче Шампон 16оз-Хранливи Материи Богата Екстракт Од Банана-Негуваат &засилувач; Навлажнете +

DEN 911.84

Пристапност
Залиха

Шампонот ОД Банана-игром Банана нежно ја чисти косата без да ги отстранува природните масла, ја подобрува управливоста и додава сјај ПРИДОБИВКИ-Формулиран Со екстракт Од Банана богат со хранливи материи и други прекрасни екстракти, Овој Шампон За Надополнување На Банана обезбедува негување на влага во крзното и кожата. ПРО-КЕРАТИН - овој неверојатен Регенератор За Оставање Про-Кератин ги хидрира зајакнува, отплеткува и ги храни палтата. Про-Кератинскиот Регенератор за Оставање ги намалува метежите и ја подобрува управливоста. ПРИДОБИВКИ-Збогатени со уникатната мешавина од сончогледово масло, Арган и Алое Вера ефикасно ги враќа нивоата на влага и мекост. ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ игрум-игрум е водечка луксузна компанија за убавина и здравје на миленичиња со репутација за најдобрите научно развиени шампони, балсами, нега на кожата и други производи достапни за домашни миленици.

Параметри на производот

Слична стока