.

.

Играчки за Џвакање кученца молен За Никнување На Заби, Играчки За Џвакање Со Заби Од 4 ПАРЧИЊА Гумени Играчки За Џвакање Со Интерактивни Памучни Јажиња Играчки За Џ?

Играчки за Џвакање кученца молен За Никнување На Заби, Играчки За Џвакање Со Заби Од 4 ПАРЧИЊА Гумени Играчки За Џвакање Со Интерактивни

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

●Играчки За Џвакање кученца За Никнување На Забите ● кога вашето кученце никнува заби, неговите/нејзините заби ќе чешаат и сака да гризе нешто како мебел Овие играчки за заби се дизајнирани да ја ублажат болката и вознемиреноста и да помогнат да се одржат забите на домашните миленици здрави и чисти. Покрај тоа, овие играчки за заби за кученца не се премногу тврди и не се премногу податливи, многу прекрасни за куче што никнува заби. Добар избор е да го држите вашето бебе подалеку од чевли и мебел за да спречите уништување на вашиот дом. ●4 ПАРЧИЊА Кучешки Играчки За Мали Кучиња ● овие Интерактивни играчки за кучиња за мали кучиња содржат прекрасен прстен од 1 x син трн, 1 x зелена коска, 1 x розово срце и 1 x сина ѕвезда играчки за џвакање со заби со интерактивни памучни јажиња. нивните трнливи трње можат да ги исчистат забите на кучињата за 360 степени.4 различни форми на играчки за џвакање кучиња им носат различни среќни искуства на кучињата и ги задоволуваат различните потреби за џвакање на кученцата. €Висококвалитетен Гумен Материјал Q играчките За заби За Кученца се направени од природна гума TPR, нетоксична, која е мека, многу еластична и лесно се пере. Тој е нежен и безбеден за кучињата и нема да им наштети на забите на кучињата. Исто така, кога сте зафатени, кучињата можат сами да си играат со овие разнобојни играчки за кучиња и не се чувствуваат осамено. Одлични дизајни за ублажување на непријатноста за време на никнувањето на забите за кученцата како играчки за заби за кученца. Можете да ја користите играчката за кученце за да комуницирате со вашето куче што може да се користи за чистење на забите или за фрлање игри. Подобрете го интересот на вашите кучиња и промовирајте го односот со сопственикот. Развијте ја интелигенцијата на вашите кучиња и дајте му повеќе љубов и грижа за да ја направите попаметна. ®Совршен Подарок! Нашите играчки за џвакање кученца можат да го направат вашето куче попаметно и посреќно! Кучињата се животни на кои им е потребна грижа и љубов. Овие интерактивни играчки за кученца би можеле да го одржат вашето кученце среќно и зафатено. Овие кученца џвакаат играчки не само што можат да бидат добар придружник за вашето куче, туку и ефикасна играчка за заби што може да ги исчисти забите на вашите кучиња и да помогне во ублажување на чешањето што е одличен подарок за вашето слатко милениче. "- ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШАТА ПРОДАВНИЦА -"Список За Пакување : 1 парчиња сини трн кругови 1 парчиња розово срце1 парчиња зелена коска1 парчиња сина петокрака ѕвезда спецификации големина : Престилка : 9*9см/3,54*3,54срце : 6,5*6,5 см/2,6*2,6 инпентаграм : 8*8см/3,14*3,14 инбона : 10,5*10,5 см/4.

Параметри на производот

Слична стока