.

.

Играчки за заби за кучиња за кученца - пискав кадифен за кученца за да ги задржат зафатени, олеснување на вознемиреност. Играчки за кучиња за мало куче. Забивање игр?

Играчки за заби за кучиња за кученца - пискав кадифен за кученца за да ги задржат зафатени, олеснување на вознемиреност. Играчки за

DEN 383.20

Пристапност
Залиха

22 парчиња пакет играчки за кучиња сет на трајни, нетоксични, безбедни и долготрајни играчки за да го задржите вашето куче разиграно, зафатено и среќно и се одлични играчки за почетнички за кученца 0-6 месеци или кое било мало куче, што вклучува 12 полнети пискави кутре кученце Cheвакајте играчки, 5 природни играчки за памучно јаже, 1 гумена играчка за џвакање со топка што лекува може да се вметне на страните, одлично за чистење на забите и за обука на нив да јадат побавно, 1 држач за отпадоци од кучиња со 3 кеси за отпад Спречете оштетување кога кучињата не се активни, тие се досадуваат, фрустрирани и мачни. Ова доведува до деструктивно однесување што резултира во оштетен мебел, теписи и други предмети во вашиот дом. Разновидноста на играчки за џвакање на кучиња ќе го привлече вниманието на вашето кученце ефикасно, ќе му помогне на вашето куче да ослободи вишок енергија и да спречи лошо однесување предизвикано од долгорочно здодевноста. Вие и вашето куче ќе станете поблиски додека играте игра заедно. Safy и висок квалитет - Играчките за јаже се изработени од 100% памучни влакна јаже кученце заби на пискави играчки. Тие се изработени од трајни, кадифни, отпорни на залак, нетоксична памучна ткаенина. Тие се безбедни и мијат . одлични за здравјето на забите - играчките за џвакање на кучиња промовираат добро здравје на забите. Кучињата сакаат да џвакаат додека ги смирува непцата и ги чисти забите. Одлично за мали кучиња и кутриња - играчките за заби за кученца се шарени и привлечни. Тие се сигурни дека ќе привлечат внимание на кучињата. Тие се вистинската големина за да одговараат на мало куче или уста за кутриња, одлични играчки за кученца за заби. Тие можат да го задржат вашето домашно милениче окупирано кога се сами играчки за кученцата да ги задржат зафатени кога никој да не игра. Забелешка - Играчките и материјалите не се јадење и не треба да му дозволувате на вашето куче да ги јаде играчките или полнењето внатре. Тие треба често да се проверуваат за оштетување и на вашето куче не треба да им се дозволува да си игра со играчките кога ќе се забележи штета. Овие играчки се специјално направени за вашето куче и не треба да им дозволувате на децата да си играат со нив. 22 парчиња пакет играчки за кучиња сет на трајни, нетоксични, безбедни и долготрајни играчки за да го задржите вашето куче разиграно, зафатено и среќно и се одлични играчки за почетнички за кученца 0-6 месеци или кое било мало куче, што вклучува 12 полнети пискави кутре кученце Cheвакајте играчки, 5 природни играчки за памучно јаже, 1 гумена играчка за џвакање со топка што лекува може да се вметне на страните, одлично за чистење на забите и за обука на нив да јадат побавно, 1 држач за отпадоци од кучиња со 3 кеси за отпад.

Параметри на производот

Слична стока