.

.

ФЗЗДП Чешел За Нега На Миленичиња Автоматски Чешел За Бледнее Додатоци За Кучиња За Самочистење Чешел Со Јазли Чешел За Миленичиња

ФЗЗДП Чешел За Нега На Миленичиња Автоматски Чешел За Бледнее Додатоци За Кучиња За Самочистење Чешел Со Јазли Чешел За Миленичиња

DEN 3611.52

Пристапност
Залиха

Заоблениот дизајн на чешлање на косата може да ја масира и искриви косата додека ја отстранува косата, без да ја повреди кожата Нелизгачка рачка, дизајн на ergономска структура, удобно ракување со рака. Миење на целото тело, лесно за чистење, хигиенско и лесно за нега. - кликнете отстранување на влакна, телескопски дизајн, кликнете, заштедувајќи време и напор. Чешлите со игли се погодни за чешлање на многу миленичиња со долга, мека, кадрава коса и ќе ја направат косата на домашните миленици меки и полесни. Заоблениот дизајн на чешлање на косата може да ја масира и искриви косата додека ја отстранува косата, без да ја повреди кожата.Нелизгачка рачка, дизајн на ergономска структура, удобно ракување со рака.Миење на целото тело, лесно за чистење, хигиенско и лесно за нега.- кликнете отстранување на влакна, телескопски дизајн, кликнете, заштедувајќи време и напор.Чешлите со игли се погодни за чешлање на многу миленичиња со долга, мека, кадрава коса и ќе ја направат косата на домашните миленици меки и полесни.Спецификација на производот : 193*77*49ммпроизвод материјал : АБС+нерѓосувачки челик тежина на производот : 107,8 грама, вклучително и пакување 140,5 грампакинг листа : Чешел со самојазол*1поради различни монитори и различно осветлување на фотографијата, може да има мала разлика во бојата помеѓу вистинскиот објект и фотографијата.

Параметри на производот

193*77*49MM:
Product material:
ABS+stainless steel
Product weight:
107.8 grams, including packaging 140.5 grams
Packing list:
Self-knot comb*1
Due to different monitors and different photo lighting, there may be slight color difference between the real object and the photo. Please understand that we guarantee the style is the same as the picture.:
Please refer to our size chart and choose the right size. The size is measured manually, there may be a 2-5cm error, which does not affect the use, please be careful. :
Слична стока