.

.

Чаша За Чистење шепи за кучиња Мека СИЛИКОНСКА УСБ Електрична Чаша За Миење Стапала За Миленичиња Автоматска Четка За Чистење Шепи Уред За Чистење На Стапала За Уб?

Чаша За Чистење шепи за кучиња Мека СИЛИКОНСКА УСБ Електрична Чаша За Миење Стапала За Миленичиња Автоматска Четка За Чистење Шепи Уред

DEN 946.56

Пристапност
Залиха

?●НАДГРАДЕТЕ ГО ЦЕЛОСНО АВТОМАТСКОТО СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ ШЕПИ за КУЧИЊА сеуште се грижите како да ги исчистите калливите шепи на вашето куче? Пробајте го нашиот висококвалитетен електричен чистач за шепи за кучиња, паметно дизајниран со функција за миење шепи за кучиња и масажа, само еден допир на копчето може брзо и автоматски да ги мие стапалата на миленичињата во 360° сеопфатно и да ја направи шепата за миленичиња чиста повеќе. ?●МЕКА СИЛИКОНСКА ЧЕТКА МАСАЖА ЧИСТА ШЕПА за МИЛЕНИЧИЊА ● внатрешноста на нашата чаша за чистење стапала за миленичиња е обложена со отстранлива мека силиконска подлога за четки може да им даде на вашите миленици добра спа шепа без да ги повредите.Нежните силиконски влакна ќе помогнат да се отстранат шепите на кучињата нечистотија и кал, да станат чисти шепи за кучиња. ?®ОДГОВАРА НА ПОВЕЌЕТО ГОЛЕМИНИ НА ШЕПИ за КУЧИЊА. оваа кофа за миење шепи за кучиња за мала раса на кучиња со средна или голема големина, една чаша за миење канџи за миленичиња е сосема доволна за да ги задоволи сите потреби. ?●ЧАША ЗА ЧИСТЕЊЕ ШЕПИ што се ОДВОЈУВА ® ажурираниот чистач за шепи за кучиња силиконската четка што се одвојува полесно се отстранува и се собира назад од старите верзии, лесна за чистење.Извадете ја силиконската четка за да ја исплакнете директно,удобна и хигиенска.(Ве молиме, не потопувајте ја целата машина во вода). ?Qultra-ДОЛГО ТРАЕЊЕ на БАТЕРИЈАТА ● чистачот за шепи за кучиња трае само 3 часа, достапен 12 дена, ќе заштеди голема од вашата сметка за електрична енергија. Нашата пренослива машина за перење шепи за кучиња на полнење со лесна тежина е совршена за дома и мора да има патувања, исто така најдобри подароци за сопственици на кучиња.

Параметри на производот

Color:
White
Size:
10 * 9 * 16.5cm/3.9*3.54*6.5in
Material:
silica gel
Usage:
USB charging
Battery:
18650 lithium battery
Battery capacity:
1500mAh
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Dog Paw Cleaner Cup :
Слична стока