.

.

Дизајнерски Ознаки За ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Домашни Миленици во Нерѓосувачки Челик За Кучиња И Мачки, Обичај Врежан со 4 Линии Персонализирана ЛИЧНА КАРТА, Слатки, Уни?

Дизајнерски Ознаки За ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Домашни Миленици во Нерѓосувачки Челик За Кучиња И Мачки, Обичај Врежан со 4 Линии Персонализирана ЛИЧНА

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ДОВОЛНО СЈАЈ И БЛИНГ ЗА ДА СЕ ИСТАКНЕТЕ ВО ПАКЕТОТ Вклучува вистински Кристали Сваровски на предната страна. Изберете од 6 различни дизајни. 1 инчен круг тагови. За да ги видите сите наши производи за ИДЕНТИФИКАЦИЈА на домашни миленици, кликнете на името НА нашиот бренд GOTAGS над насловот на списокот на производи. ИЗРАБОТЕНИ од ГУСТ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК, овие ознаки се направени да траат. Ознаката доаѓа со до 4 реда персонализиран текст на задната страна. Ласерското гравирање е јасно, трајно и привлечно на полирана површина СО ЗАВРШНА ОБРАБОТКА на ОГЛЕДАЛОТО. ВЕ МОЛИМЕ запомнете : оваа ознака е цврст нерѓосувачки челик со дизајн кој е завршен со огледало. Дизајнот е рефлектирачки челик, а не црн (рефлексија) како што се појавува на некои од сликите на производот. ЗА ДА НАРАЧАТЕ, ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОД ОПЦИИТЕ ЗА ДИЗАЈН од горенаведеното и кликнете ПРИЛАГОДИ СЕГА за да ги додадете деталите за персонализација на ознаката.

Параметри на производот

Слична стока