.

.

Павтитас Елек Прилагодлив Рефлектирачки Рефлектирачки Ремен За Кучиња Обезбедува Контрола На Удобноста При Прошетка, Тренирање И Го Намалува Влечењето Одлични Д?

Павтитас Елек Прилагодлив Рефлектирачки Рефлектирачки Ремен За Кучиња Обезбедува Контрола На Удобноста При Прошетка, Тренирање

DEN 424.00

Пристапност
Залиха

Ремен За Кучиња За Големи Кучиња : За Големи Раси На Кучиња Како Питбул Лабрадор Ретривер Сибирски Хаски Златен Ретривер Одличен Избор Темперамент За Мерењата На Ременот За Кучиња Со Големи Кучиња Л Темперамент Вратот 23" Градите 27" До 33" Ширина 1 Инч Без Ремен За Кучиња За Влечење : Ременот За Кученца Ја Минимизира Способноста На Вашето Куче Силно Да Го Влече Оловото за време на Прошетките. Нашите Миленичиња Имаат Приоритет На Безбедноста И Удобноста На Вашето Домашно Милениче. Лесен За Употреба : Чекор Во Темперамент За Кучиња Со Функционалност На Ремен За Елек За Кучиња Совршен Од Кученца До Големи Кучиња. Тоа Е Идеален Темперамент За Прошетки Во Паркот, Пешачење Или Обука На Вашето Домашно Милениче. Рефлектирачкиот Чекор Во Ременот За Кучиња Е Дизајниран Да Ја Рефлектира Амбиенталната Светлина Во Екстремни Услови На Слаба Осветленост, Обезбедувајќи Максимална Видливост Кога На Вашето Кученце Му Е Најпотребно.

Параметри на производот

Слична стока