.

.

Таимовеи Кревети За Кучиња Производи За Миленичиња Материјали За Мали Големи Средни Кучиња Што Се Перат Мачки Кревет За Миленичиња Додатоци Стоки За Мачки Куќа Од?

Таимовеи Кревети За Кучиња Производи За Миленичиња Материјали За Мали Големи Средни Кучиња Што Се Перат Мачки Кревет За Миленичиња Додатоци

DEN 3988.80

Пристапност
Залиха

Предности На Мекото Гнездо : Пп Памучно Полнење.Антис-Влага Нелизгање Дното. Предности На Мекото Гнездо : .Пп Памучно Полнење.Антис-Влага Нелизгање Дното. Име : Домашно Милениче Гнездо Карактеристики : Дебел и Мек Материјал : Арктик/Платно/Пп Памукпредности На Мекото Гнездо : 1.Мека И Деликатна3.Пп Памучно Полнење4.Антис-Влага Нелизгачко Дно Име : Гнездо За Миленичиња Карактеристики : Густ И Мек Материјал : Арктик/Платно/Пп Памуксофт, Удобен И Дише,Арктик + Платно Животот Понекогаш Е Тешко Да Се Забавувате, Можеби Не Успеавте да Го Пронајдете Вистинскиот Начин за Отворање.Едноставен и Великодушни Отпорни На Притисок Фрлаат Памук, Давајќи Слатки Миленичиња Удобен Сон.Материјал, Прецизно Шиење, Генијалност, За Создавање На Домашно Милениче Замок.Топли Совети : 1,Поради Разликата помеѓу Различните Монитори, Сликата Може да не ја Одразува Вистинската Боја на Предметот.

Параметри на производот

Слична стока