.

.

Ветокинол Флексадин Возрасно Куче И Мачка Колкот И Заедничката Поддршка Џвакаат СО УШИ-II, Додаток НА Колкот и Зглобовите За Кучиња, Клинички Докажана Формула За Ве?

Ветокинол Флексадин Возрасно Куче И Мачка Колкот И Заедничката Поддршка Џвакаат СО УШИ-II, Додаток НА Колкот и Зглобовите За Кучиња, Клинички

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Едно Џвакање Дневно-за секое куче или мачка со големина, се што ви треба е едно џвакање дневно за да ја поддржите здравата подвижност на колкот и зглобовите со нашите вкусни џвакања на колкот и зглобовите Помага Во Бавно Губење На 'Рскавицата - Додаток За Возрасни Кучиња Флексадин И Зглоб помага во бавно губење на' рскавицата и одржување на подвижноста во колкот и зглобот за кучиња и мачки. Содржи UC II-иновативниот II II е клинички докажан поефикасен од хондроитин* и глукозамин за кучиња преку обезбедување премиерна поддршка на колкот и зглобовите во вкусни задоволства за кучешки колкови и зглобови. Работи Поинаку Од Глукозаминот - нашиот клинички докажан и ветеринарен додаток за зглобови на кучиња работи поинаку од глукозаминот за да обезбеди оптимална поддршка на колкот и зглобовите. 60-Дневно Снабдување-Секоја торба содржи 60-дневно снабдување со нашите вкусни џвакања на колковите и зглобовите за кучиња и мачки во вреќа што може повторно да се затвори за да се одржи свежината на џвакањето. Флексадин е извонреден асортиман на производи кои им помагаат на кучињата и мачките да останат агилни подолго со поддршка на тековното здравје на колковите и зглобовите.

Параметри на производот

Слична стока