.

.

8/16 Ролни Биоразградлива Кученце Кученце Пет Измет Торба Собереш Отпад Кеси За Ѓубре Кеса За Отпадоци

8/16 Ролни Биоразградлива Кученце Кученце Пет Измет Торба Собереш Отпад Кеси За Ѓубре Кеса За Отпадоци

DEN 555.20

Пристапност
Залиха

1 Мери приближно 13х9 инчи(Л х Ш), 15 кеси по ролна. Ролни одговараат на дозери за поводник со стандардна големина и брзо се повлекуваат. БЕЗБЕДНОСТ И ЕКОЛОШКИ : Производ изработен од пластика што содржи епи адитиви. Биоразградливи Вреќи За Отпад Од Кучиња, БЕЗ ЗАГАДУВАЊЕ на животната средина. КВАЛИТЕТ : Поголем, поцврст, подебел и целосно отпорен на истекување! Овие кеси лесно се отвораат и се одвојуваат од ролната без да се загрозат дебелината или цврстината. ЛЕСНО ОТКИНУВАЊЕ : Непречено се одвојува од ролната и има јасно означена страна на отворањето. Лесно се отвора и одвојува од ролната. Еколошката торба за ѓубре за кучиња лесно се извлекува од ролната и се отвора со брзо штипкање за да можете брзо да се справите со нотка. Опис : Еколошката торба за ѓубре за кучиња лесно се повлекува од ролната и се отвора со брзо штипкање за да можете брзо да се справите со нотка.Спецификација : Боја : Зелена / Уцена : HDPE+EPIType : Мирис Слободен / Лаванда Мирис Големина Торба : 23*33 CM/9*13"Диспензерот Големина : 4*9.7"Тип : О : 8 Ролни Црна Со мирис free B : 8 ролни Зелена Со лаванда мирис : 16 Ролни Црна Со мирис ослободен : 16 Ролни Зелена Со Мирис На Лавандакарактеристики : 1. Мери приближно 13х9 инчи(Л х Ш), 15 кеси по ролна. Ролни одговараат на дозери за поводник со стандардна големина и брзо се повлекуваат.

Параметри на производот

Color:
Green / Black
Material:
HDPE+EPI
Type:
Fragrance Free / Lavender Scent
Single Bag Size:
23*33CM/9*13
Dispenser Size:
4*9.5cm/1.6*3.7
Type:
A:
8 rolls Black with fragrance free
B:
8 rolls Green with lavender scent
C:
16 rolls Black with fragrance free
D:
16 rolls Green with lavender scent
Features:
1. Measures approximately 13x9 inches (L x W),15 bags per roll.:
2. Rolls fit standard-size leash dispensers and quickly pull out.:
3. SAFETY & ECO-FRIENDLY:
Product made of plastic containing EPI additives. Biodegradable Dog Waste Bags, NO POLLUTION to the environment.
4. QUALITY:
Bigger, tougher, thicker and completely leak-proof! These bags are easy to open and detach from the roll without compromising on thickness or toughness.
5. EASY TEAR-OFF:
Smoothly detaches from roll and features a clearly marked opening side. Easy to open and detach from the roll. The Eco-friendly dog trash bag pull off from the roll easily and open with a quick pinch so you can deal with a quick pinch.
Package Included:
16 Rolls Dog Poop Bags:
1x Dispenser:
or:
8 Rolls Dog Poop Bags (No Dispenser):
(According to your choice) :
Слична стока