.

.

Живописна Подлога За Лижење За Кучиња И Мачки, Силиконски Чинии За Кучиња Со Бавен Фидер Со Вшмукувачки Чаши За Бавно Јадење И Држете Се Зафатени, Играчки За Збогат?

Живописна Подлога За Лижење За Кучиња И Мачки, Силиконски Чинии За Кучиња Со Бавен Фидер Со Вшмукувачки Чаши За Бавно Јадење И Држете Се Зафатени,

DEN 206.56

Пристапност
Залиха

Погоден ЗА СРЕДНИ КУЧИЊА, МАЛИ КУЧИЊА и МАЧКИ - големината на оваа силиконска подлога за лижење со бавен фидер е 11,9 х 7,9 инчи, наменета за средни кучиња, мали кучиња и сите раси мачки, не се препорачува за големи кучиња Ве молиме користете ја оваа подлога за лижење кучиња под ваш надзор, тоа не е играчка за џвакање. ➤ГИ ДРЖИ КУЧИЊАТА ЗАФАТЕНИ и ЗАБАВУВАНИ - Ако вашето куче секогаш јаде премногу брзо, ви препорачуваме да ја пробате нашата подлога за хранење со збогатување. Ефикасно го забавува јадењето, носи забава и ментална стимулација и избегнува уништување на мебелот од досада. "СИТЕ ВО ЕДЕН ДИЗАЈН-Нашата подлога за лижење има иновативен дизајн со пет различни области за третирање миленичиња, влажна храна, јогурт, путер од кикирики и вода. Дизајнот со повеќе форми промовира дејство на лижење и помага да се изгребат честичките од храната од јазикот на вашето домашно милениче за да се промовираат здрави заби и непца. Безбедносен СИЛИКОНСКИ МАТЕРИЈАЛ-главниот материјал на бавната подлога за фидер е силикон за храна, безбедносен и еколошки.

Параметри на производот

Material:
Safe Silicone, BPA free
Слична стока