.

.

24 пакувања тениски тенис топка топка за кучиња миленичиња тенис топка мини кученца топки играчки за големи и средни мали кучиња тренинг, вежбање вежбање и 3 бои вкл?

24 пакувања тениски тенис топка топка за кучиња миленичиња тенис топка мини кученца топки играчки за големи и средни мали кучиња тренинг, вежбање

DEN 431.84

Пристапност
Залиха

Голема количина : Постојат вкупно 24 топки за тенис на кучиња, кои се доволни за да не се изгубат или уништуваат за големи кучиња и средни мали кучиња; А, топката за миленичиња има вкупно 3 бои, со многу бои и опции, оставете го кученцето да има забавно време секој ден Заменувањето на кучињата со кинење на кучето : Да се ​​има топка за играчки за кучиња за таа да игра е одлична идеја; Тениската топка за кученца може да го одвлече вниманието на кучето и да го замени секојдневно кинење на куќата, за да ја задржи куќата чиста и уредна. ИНТЕРАКТИВНИ ИНТЕРАКТИВНИ ИНТЕРАЦИИ НА ПЕТ : Нека играат топки со мали кучиња со кучето, што може да ја намали осаменоста на кучето и да ја подобри нејзината ментална состојба; Во исто време, топката за кучиња е добар начин за обука, игра, вежбање и достигнување. Безбеден материјал : обоените тениски топки усвојуваат гумен материјал и покриени со слој со кадифе, што е не корозивно и нема да му наштети на здравјето на кучињата, обезбедувајќи соодветна безбедност додека си играте со вашето кученце; Сигурен и квалитетен производ, не е лесен за кршење. Висока еластичност : Топката за тенис на миленичиња има висока еластичност, исфрлување на топката ќе отскокнува на земја и нема да се тркала на земја веднаш; Сопственикот може да му дозволи на кучето да ја собере топката како што се кае. Голема количина : Постојат вкупно 24 топки за тенис на кучиња, кои се доволни за да не се изгубат или уништуваат за големи кучиња и средни мали кучиња; А, топката за миленичиња има вкупно 3 бои, со многу бои и опции, оставете го кученцето да има забавно време секој ден. Заменувањето на кучињата со кинење на кучето : Да се ​​има топка за играчки за кучиња за таа да игра е одлична идеја; Тениската топка за кученца може да го одвлече вниманието на кучето и да го замени секојдневно кинење на куќата, за да ја задржи куќата чиста и уредна. ИНТЕРАКТИВНИ ИНТЕРАКТИВНИ ИНТЕРАЦИИ НА ПЕТ : Нека играат топки со мали кучиња со кучето, што може да ја намали осаменоста на кучето и да ја подобри нејзината ментална состојба; Во исто време, топката за кучиња е добар начин за обука, игра, вежбање и достигнување. Безбеден материјал : обоените тениски топки усвојуваат гумен материјал и покриени со слој со кадифе, што е не корозивно и нема да му наштети на здравјето на кучињата, обезбедувајќи соодветна безбедност додека си играте со вашето кученце; Сигурен и квалитетен производ, не е лесен за кршење.

Параметри на производот

Quantity:
24 pieces
Size:
about 2.5 inch
Color:
red, yellow, navy blue
Material:
rubber
Package include:
24 x Mini tennis balls in 3 colors :
Notes:
Do not expose the ball to high temperatures or near sources of ignition. :
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The color may exist a slight difference due to different screen displays. :
Слична стока