.

.

Пина Куче Темперамент За Мали Средни Кучиња Без Влечење, Куче Темперамент И Поводник Во Собата, Без Задави Дише Мрежа Куче Елек Темперамент, Лесен Прилагодливи Мал?

Пина Куче Темперамент За Мали Средни Кучиња Без Влечење, Куче Темперамент И Поводник Во Собата, Без Задави Дише Мрежа Куче Елек Темперамент,

DEN 446.40

Пристапност
Залиха

●ИНСТРУКЦИИ ЗА ГОЛЕМИНА●Големината не одговара директно на расата или тежината на вашето куче За најдобро вклопување на вашето куче, ве молиме погледнете ја нашата табела со големини за да го пронајдете најдобриот ремен за вашето куче. ●ЛЕСНО СЕ ОБЛЕКУВА и ПРИЛАГОДУВА. Удобен дизајн на чекор, само 3 чекори за лесно ставање или вадење на елекот. Постојат 2 прилагодливи токи на ременот за кучиња што може да се прилагодат според големината на градите на кучињата. ●ДИШЕ И ЛЕСЕН q Конструиран со мека висока густа мрежа што дише и овозможува ефикасен проток на воздух низ пределот на градите за да го одржите вашето куче ладно и суво. Идеален за секојдневно пешачење, џогирање, тренинг и какви било рекреации на отворено. €БЕЗБЕДНО И УДОБНО●Цврста тока и Д-прстен поврзани со поводник, овие безбедносни прицврстувачи ви даваат самодоверба да го шетате кучето во најпрометните средини. Дизајните на елеци можат рамномерно да го распределат притисокот на поводникот на градите и рамото за да спречат гушење или напрегање на вратот. ●РЕФЛЕКТИРАЧКИ ДИЗАЈН●Две рефлектирачки ленти на страните на овој ремен, го прават вашето куче видливо во услови на слаба осветленост, ја подобрува безбедноста при одење ноќе. ●ИНСТРУКЦИИ ЗА ГОЛЕМИНА●Големината не одговара директно на расата или тежината на вашето куче. За најдобро вклопување на вашето куче, ве молиме погледнете ја нашата табела со големини за да го пронајдете најдобриот ремен за вашето куче. ●ЛЕСНО СЕ ОБЛЕКУВА и ПРИЛАГОДУВА. Удобен дизајн на чекор, само 3 чекори за лесно ставање или вадење на елекот. Постојат 2 прилагодливи токи на ременот за кучиња што може да се прилагодат според големината на градите на кучињата.

Параметри на производот

Слична стока