.

.

Хјудуо Куче Шмркање Рампа, Спречување На Лизгање Здодевност Олеснување Интерактивни Потрага По Храна Загатка Ќебе Прилагодливи Миленичиња Хранење Шмркање Сад Ма?

Хјудуо Куче Шмркање Рампа, Спречување На Лизгање Здодевност Олеснување Интерактивни Потрага По Храна Загатка Ќебе Прилагодливи

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Нелизгање : нашата подлога за душкање кучиња додава и 2 големи вшмукувачки чаши, не се лизга, ја зголемува стабилноста, спречува да бидат фатени од кучиња, кога не се користат, можете исто така да го залепите на ѕидот Прилагодлива Врвка За Влечење : едукативна играчка за кучиња со дизајн на врвка што може да се преклопи за да се користи како сад за бавна храна, големината и ширината може да се прилагодат и е погодна за складирање. Олеснување на досадата : Може да биде сад за бавно хранење или целосна подлога за гушкање, привлечна и стимулативна за да го спречи вашето куче да се досадува и да се занимава со деструктивно однесување. Лесно За Чистење : ливчињата од ткаенината од филц се поотпорни на кинење и немаат мирис, оваа душек за шмркање е машина за перење и сушење, безбедна и издржлива, не е лесно да се деформира. Едукативна : Играчката За Шмркање може да го спречи кучето да голта храна премногу брзо и да се задуши, а исто така може да вежба мозокот и да ја подобри способноста да најде остатоци од храна.

Параметри на производот

Item Type:
Dog Sniffing Pad
Material:
Felt Cloth
Package List:
1 x Dog Sniffing Pad:
Note:
1. If your dog doesn't seem interested, start with a little smelly , then you can switch to their bite.:
2. Pick it up after your dog hunts, so this smell pad can last longer.:
3. This puzzle mat is not a chew toy, if you find your puppy trying to chew it, please take it away.:
4. Manual measurement, please allow some errors.:
Слична стока