.

.

Маестро Миленичиња Плишана Играчка За Кучиња, Полнета Писклива Играчка За Кучиња Со Чкрипење И Хартија За Крцкање, Издржлива Мека Играчка За Кучиња За Кученца, Мал?

Маестро Миленичиња Плишана Играчка За Кучиња, Полнета Писклива Играчка За Кучиња Со Чкрипење И Хартија За Крцкање, Издржлива

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

ИЗДРЖЛИВА ИГРАЧКА ЗА КУЧИЊА : оваа писклива играчка за кучиња Јазовец е направена со издржлив материјал, чкрипење со притискање и ослободување и тврди зашиени нишки за да се зголеми издржливоста и да се зголеми времето на игра Висококвалитетен, издржлив, мек кадифен материјал. ЧКРИПЕЧКА И ХАРТИЈА за КРЦКАЊЕ : Нашата мала писклива играчка за кучиња Јазовец има една чкрипечка во центарот и звук на крцкање во внатрешноста на опашката што ја стимулира љубопитноста на кучето и ги чува од досада. МАЛА ИГРАЧКА ЗА КУЧИЊА : Нашата мала играчка за кучиња Јазовец е уникатно дизајнирана за мали и средни кучиња. Се чувствува меко и тоа е најдобриот придружник за вашето куче да се разлади и да го носи наоколу. Тој е доволно цврст за да игра влечење војна со вашите кученца. Добро е и за нив да џвакаат и гризат. НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА АГРЕСИВНИ ЏВАКАЧИ. БЕЗБЕДЕН И ЕКОЛОШКИ : Изработен со нетоксичен, природен, машински перат и еколошки материјал. Се препорачува надгледувана игра. Рециклирајте и заменете ги сите скршени играчки за миленичиња. ИЗДРЖЛИВА ИГРАЧКА ЗА КУЧИЊА : оваа писклива играчка за кучиња Јазовец е направена со издржлив материјал, чкрипење со притискање и ослободување и тврди зашиени нишки за да се зголеми издржливоста и да се зголеми времето на игра. Висококвалитетен, издржлив, мек кадифен материјал. ЧКРИПЕЧКА И ХАРТИЈА за КРЦКАЊЕ : Нашата мала писклива играчка за кучиња Јазовец има една чкрипечка во центарот и звук на крцкање во внатрешноста на опашката што ја стимулира љубопитноста на кучето и ги чува од досада. МАЛА ИГРАЧКА ЗА КУЧИЊА : Нашата мала играчка за кучиња Јазовец е уникатно дизајнирана за мали и средни кучиња. Се чувствува меко и тоа е најдобриот придружник за вашето куче да се разлади и да го носи наоколу. Тој е доволно цврст за да игра влечење војна со вашите кученца. Добро е и за нив да џвакаат и гризат. НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА АГРЕСИВНИ ЏВАКАЧИ.

Параметри на производот

Слична стока