.

.

Тешко носење кутија за Oculus Quest 2 додатоци, силиконски покритие поставено VR обвивка за контролор на допир, покритие за заштитник на розово предно лице на рамената на ?

Тешко носење кутија за Oculus Quest 2 додатоци, силиконски покритие поставено VR обвивка за контролор на допир, покритие за заштитник на

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

【Посебен прилагодено дизајн】 носење кутија дизајниран специјално за Oculus Quest 2 за лесно складирање и патување, со џеб со патент мрежи за кабли за полнење, адаптери за напојување и други додатоци Одликувајќи се со подобрени двонасочни двојни патенти и трајни ленти за рака, случајот „Потрага 2“ нуди одлична безбедност и преносливост без разлика дали сте дома или во движење. 【Комплет за сите-во-еден】 Силиконски случај дизајниран специјално за Oculus потрага 2. Сите додатоци се точно исечени и нема да ги блокираат сензорите. Совршена дисипација на топлина и намалена потрошувачка на енергија за игри. Производство на прав, гребење и водоотпорни, изработени од мек материјал, случајот VR со вграден дизајн против колукција помага да се апсорбираат шокови или судири. 【Лесно за носење - може да се носи и на рамото и рачно. Мала и лесна, отстранливата лента за рамо и еластичната лента за багаж ви овозможуваат да го носите на кој било начин за да ги ослободите рацете. Погодно кога треба да ги однесете слушалките за VR на отворено на начинот на кој сакате. Идеален подарок за семејство и пријатели кои поседуваат потрага 2!. 【Anti Light Leakage】The VR Silicone face Cover is uniquely designed, when worn, the air can effectively circulate due to the presence of cracks, and it can well prevent sweat from falling off the spare pad, helping you to quickly absorb sweat and keep Вашето лице суво, анти-лизгање и лесен одмор на носот може ефикасно да спречи истекување на светлина. 【Она што го добивате】 Пинк тврд носење кутија x 1 компјутери; VR силиконски капак на лицето x 1 компјутери; VR Shell Cover x 1 компјутери; Контролер зафаќа покривка x 2 компјутери; Покритие на леќи x 1pcs; За еднократна употреба на окото на окото x 5 компјутери. Pink Silicone cover Accessories for Oculus Quest 2, Full-coverage protect your Oculus Quest 2. 【Special Custom Design】Carrying case designed specifically for the Oculus Quest 2 for easy storage and travel, with a zippered mesh pocket for charging cables, power adapters, и други додатоци. Одликувајќи се со подобрени двонасочни двојни патенти и трајни ленти за рака, случајот „Потрага 2“ нуди одлична безбедност и преносливост без разлика дали сте дома или во движење. 【Комплет за сите-во-еден】 Силиконски случај дизајниран специјално за Oculus потрага 2. Сите додатоци се точно исечени и нема да ги блокираат сензорите.

Параметри на производот

Слична стока