.

.

Безжични Слушалки За Игри НА КОМПЈУТЕР ЗА PS4 PS5, Nintendo Switch, Xbox One Слушалки со 7,1 Стерео Звук, Микрофон За Поништување Бучава, Bluetooth Преку Слушалки за Уво само за Лаптоп/Т?

Безжични Слушалки За Игри НА КОМПЈУТЕР ЗА PS4 PS5, Nintendo Switch, Xbox One Слушалки со 7,1 Стерео Звук, Микрофон За Поништување Бучава,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Слушалки 2-ВО-1 : Комбинирање на жични слушалки за игри и дизајн на безжични bluetooth слушалки, пошироко применливи Компатибилност На Жични Слушалки : PS4 слушалки компатибилни СО PS5, PS4, Xbox СЕРИЈА S, КОМПЈУТЕР, Прекинувач, Лаптоп, Mac и други уреди, приклучете 3,5 mm аудио кабел (со микрофон) и користете. Компатибилност На Bluetooth Слушалки : Bluetooth слушалките преку уво се компатибилни само со мобилни телефони/лаптопи/таблети компатибилни и може да се користат веднаш по поврзувањето. Bluetooth батерија за 40 часа екстра долг век на траење. 40мм Драјвери И Опкружувачки Звук : слушалките за Игри имаат аудио драјвер висок 40мм кој обезбедува неверојатно извонредно искуство за игри и музика, давајќи ви предност во игрите. Микрофон За Поништување бучава : СЛУШАЛКИТЕ PS5 нудат висококвалитетно откажување на бучавата за снимање звук во сите правци и јасно и подобро комуницирање.

Параметри на производот

Слична стока