.

.

Окулус потрага на кабел 9ft, излез на слушалки за vr Кабел за полнење на слушалки за Oculus Quest 2/1, 5Gbps USB C 3.2 GEN1 Пренесување на податоци со голема брзина и брзо полнење за иг?

Окулус потрага на кабел 9ft, излез на слушалки за vr Кабел за полнење на слушалки за Oculus Quest 2/1, 5Gbps USB C 3.2 GEN1 Пренесување

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

【Компатибилен】 Погодно за Oculus Quest и Oculus Quest 2 Кабелот за потрага Под поврзување на слушалките за потрага по окулус со компјутерот за игри, за да можете да уживате во времето на играта, додека исто така ќе ги пополнувате слушалките на Oculus Quest. Ви дава пристап до широк спектар на апликации и игри на Oculus Rift. 【Издржливост】 Секој кабел е тестиран и изработен од врвни материјали. Кабелот VR Link е изработен од висококвалитетна плетенка и претрпе повеќе од 4000 пати тестови за свиткување и вметнување, што го прави потрајни и невисат. Не се загрева или штети компјутери, мобилни телефони и VR. 【Флексибилни】 Постојат две должини 9 FT (3 M)/16 FT (5 M) што ги поврзуваат каблите за да изберете, за да играте разни апликации и игри на Oculus Rift. Погодно за големи простори како што се дневна соба, изложбена сала, сала за искуство, аудио-визуелна просторија, соба за игри, итн. Новиот дизајн е полесен и може ефикасно да ја намали тежината на носење или акција и да го подобри искуството за игри. 【Ефикасен】 Со 3А интерфејс за брзо полнење тип-Ц, USB3.2 Gen1 VR-кабел за податоци за врски може да пренесе податоци до 5 GB. Кога играте игри и гледате филмови, нема одложување, мазност и нема заостанување, донесувајќи ви импресивно искуство со виртуелна реалност. Angle Агол од 90 степени】 Дизајн на агол од 90 степени, лесен за употреба. Кога се користи со слушалките за потрага по VR, може да ви обезбеди удобен зафат. Исто така е погоден за проширено поврзување на интерфејси на USB -уредот, како што се HD фотоапарати, виртуелна реалност VR, Hifi Amp звучници, мобилни хард дискови, Wi Fi и други уреди. 【Компатибилен】 Погодно за Oculus Quest и Oculus Quest 2. Кабелот за потрага Под поврзување на слушалките за потрага по окулус со компјутерот за игри, за да можете да уживате во времето на играта, додека исто така ќе ги пополнувате слушалките на Oculus Quest. Ви дава пристап до широк спектар на апликации и игри на Oculus Rift. 【Издржливост】 Секој кабел е тестиран и изработен од врвни материјали. Кабелот VR Link е изработен од висококвалитетна плетенка и претрпе повеќе од 4000 пати тестови за свиткување и вметнување, што го прави потрајни и невисат. Не се загрева или штети компјутери, мобилни телефони и VR. 【Флексибилни】 Постојат две должини 9 FT (3 M)/16 FT (5 M) што ги поврзуваат каблите за да изберете, за да играте разни апликации и игри на Oculus Rift.

Параметри на производот

Слична стока