.

.

HP USB Гејмерски Слушалки Компјутер Преку Слушалки За Уво 7.1 Опкружувачки Звук Со Микрофон за Слушалки за Компјутер/Mac/Лаптоп Гејмер Со Микрофон За Поништување На Буч?

HP USB Гејмерски Слушалки Компјутер Преку Слушалки За Уво 7.1 Опкружувачки Звук Со Микрофон за Слушалки за Компјутер/Mac/Лаптоп Гејмер Со

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

ТОЧНО 71 ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУЧЕН ЕФЕКТ ЗА ИЗВОНРЕДНО ИСКУСТВО ВО ИГРИ. СЛУШАЛКИТЕ ЗА ИГРИ СО HP прифаќаат супериорни аудио драјвери од 50мм во комбинација со напредни аудио техники. Обезбедува квалитетен симулиран опкружувачки звук за да го подобри извонредното искуство со игри. Со аудио возачите со висока реакција, можете да бидете подобри да ја извадите насоката од која доаѓа звукот, како огнот на пиштолот, непријателските чекори и индикаторите за сценарио. Ви овозможи да се здобијат со конкурентна предност што треба да се земе игри на следното ниво. ПОНИШТУВАЊЕ НА БУЧАВА И АНТИСТАТИЧКИ МИКРОФОН ЗА КРИСТАЛНО ЈАСНА КОМУНИКАЦИЈА. СЛУШАЛКИТЕ ЗА ИГРИ НА HP имаат чувствителен прилагодлив микрофон користејќи техники за поништување бучава. Ги филтрира повеќето бучава од околината околу вас и обезбедува разговор во реално време без никакво одложување. Антистатичката технологија во слушалките за игри спречува појава на статички звук. Можете да разговарате со вашите колеги играчи со звук на кристална јасност и да уживате во непречена игра за тимска работа. COMFORTABLEОНОМСКО ВКЛОПУВАЊЕ, УДОБЕН ДИЗАЈН-трендовските Слушалки ЗА ИГРИ СО КС имаат optimономски оптимизирано вклопување. Поместената лента за глава, меките и отпорни ушни влошки и индивидуално прилагодливиот микрофон обезбедуваат максимална удобност. Дури и по интензивна употреба со часови, удобното полнење и лентата за глава седат удобно цврсто без да болат.

Параметри на производот

Слична стока