.

.

Сутина РГБ Слушалки За Игри Со Двоен Стример, 3,5 мм УСБ Стерео Поставени На Глава Преку Слушалки За Уши Со Контрола На Јачината На Звукот ЗА КОМПЈУТЕР И Конзоли За Иг

Сутина РГБ Слушалки За Игри Со Двоен Стример, 3,5 мм УСБ Стерео Поставени На Глава Преку Слушалки За Уши Со Контрола На Јачината

DEN 616.00

Пристапност
Залиха

Висока Компатибилност : Погоден за сите уреди за интерфејс од 3,5 мм, вклучувајќи компјутери, лаптопи, таблети, мобилни телефони, ЗА PSP, ЗА PS Vita, За Xbox One, За Xbox One S, За Switch, За WINDOWS PC, за OS X КОМПЈУТЕР, итн (уредите различни од 3,5 мм бараат дополнителни адаптери). Useономска Перница За Уши : Користете удобна перница од мемориска пена слична на кожа за да ја подобрите звучната изолација и да го намалите оштетувањето на слухот и топлината и потта. Удобно како пердуви, слободно дишење, ergономски дизајн, продолжување на времето на носење. Јасен И Шокантен Звук : возач на магнетски прстен од 40 мм, полето за звук е добро, звукот е јасен и шокантен, за да ги исполни вашите барања за звук. Точноста на акустичното позиционирање ја подобрува чувствителноста на единицата на звучникот. Погоден за сите видови игри, филмови, музика итн. Контрола на јачината На звукот : има копче за контрола на јачината на звукот на задната страна на слушалките за игри. Употребата НА УСБ-кабел СО плетенка со висока цврстина на истегнување го продолжува животниот век, го намалува абењето и заплеткувањето предизвикано од движењето и во голема мера обезбедува долгорочна употреба. Динамичен RGB Двоен Стример : играта преку слушалки за уши има динамичен rgb двоен стример ефект кој може да изгради добар и извонреден амбиент за игри. Погоден за различни играчи за игри на возраст, семејства и пријатели, погоден за употреба. Како Да Се Користи : извадете го производот и користете го. Спецификација : Тип На Ставка : Слушалки За Игри Материјал : ABS+Плетенка Жица Должина : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Game Headphones
Material:
ABS+Braid Wire
Wire Length:
Approx. 2m / 6.6ft
Color:
Black 
Impedance:
32±15% (Ω)
Sensitivity:
110±3 (dB)
Sound Principle:
Moving Coil
Frequency Response Range:
20-20k (Hz)
Microphone Sensitivity -38±3dB :
Microphone Impedance:
2.2KΩ
Directionality:
Omnidirectional
Parameter:
Multi Platform Compatibility:
Suitable for all 3.5mm interface devices, including computers, laptops, tablets, mobile phones, for PS4, for Switch, for Xbox, etc. (devices other than 3.5mm require additional adapters)
High accuracy 40mm magnetic ring driver brings you a vivid sound field, with volume control button, dynamic RGB dual streamer equivalent and other effects :
Use high quality and comfortable imitation leather memory foam cushion to keep your head and ears in a comfortable state :
Package List:
1 x Game Headphones :
Note:
Please allow 1‑2cm / 0.4‑0.8in error due to manual measurement. :
Слична стока