.

.

Вгеби Дрон Палецот Рокер, 2 ПАРЧИЊА Далечински Управувач Палецот Стап Рокер Џојстик Продолжување Палецот Џојстик Стап ЗА Фими X8 SE Беспилотни Летала Додатоци Модел?

Вгеби Дрон Палецот Рокер, 2 ПАРЧИЊА Далечински Управувач Палецот Стап Рокер Џојстик Продолжување Палецот Џојстик Стап ЗА Фими

DEN 521.60

Пристапност
Залиха

ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : овој стап за контролер е изработен од материјал од легура на алуминиум, мала тежина, силен и durableIt се чувствува многу добро.Може да го замени оштетениот рокер за палецот. ОТСТРАНЛИВ ДИЗАЈН : Удобен За Употреба и Чување.Кога не се користи, попогодно е за носење и чување. ЦПУ ПРЕЦИЗНА ОБРАБОТКА : анодизиран процес на боење, фина изработка, прекрасен изглед. ПРИМЕНЛИВ МОДЕЛ : Специјално дизајниран за џојстик За далечински управувач Fimi X8 SE.Шема за нелепење, удобно чувство на раката и долг работен век. ГАРАНЦИЈА : ние се стремиме да обезбедиме подобро искуство на клиентите. Во однос на секој проблем на овој производ, можете да испраќате е-пошта што е можно поскоро. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : овој стап за контролер е изработен од материјал од легура на алуминиум, мала тежина, силен и durable.It се чувствува многу добро.Може да го замени оштетениот рокер за палецот. ОТСТРАНЛИВ ДИЗАЈН : Удобен За Употреба и Чување.Кога не се користи, попогодно е за носење и чување. ЦПУ ПРЕЦИЗНА ОБРАБОТКА : анодизиран процес на боење, фина изработка, прекрасен изглед. ПРИМЕНЛИВ МОДЕЛ : Специјално дизајниран за џојстик За далечински управувач Fimi X8 SE.Шема за нелепење, удобно чувство на раката и долг работен век. ГАРАНЦИЈА : ние се стремиме да обезбедиме подобро искуство на клиентите. Во однос на секој проблем на овој производ, можете да испраќате е-пошта што е можно поскоро. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : овој стап за контролер е изработен од материјал од легура на алуминиум, мала тежина, силен и издржлив.

Параметри на производот

Item Type:
Thumb Rocker
Color:
Silver
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx.5g/0.2oz
Size:
Approx. 23x10x6mm/0.9x0.4x0.2in
Applicable Models:
for FIMI X8 SE
Package List:
1 x Pair of Thumb Rocker :
Note:
1. The delivery does not include remote control and mobile phone.:
2. Due to manual measurement, please allow an error of 1‑3mm.:
3. Due to different shooting lights and differences between monitors, the picture may not reflect the actual color of the object.:
Слична стока