.

.

Раксинбанг Слушалки За Игри Што Се Повлекуваат Со Микрофон За Намалување На Бучавата, 3,5 мм Жични Компјутерски Слушалки Сјај, Компјутери За Поддршка/Лаптоп/Таблет ?

Раксинбанг Слушалки За Игри Што Се Повлекуваат Со Микрофон За Намалување На Бучавата, 3,5 мм Жични Компјутерски Слушалки Сјај,

DEN 814.40

Пристапност
Залиха

Супер мулти платформа компатибилност, слушалки со 3,5 мм аудио приклучок дупка, поддршка За Xbox еден контролер/ЗА PS4 контролер/КОМПЈУТЕР/компјутери/Лаптоп/Таблет КОМПЈУТЕР/PSP/IOS/мобилен телефон Знајте ја важноста на удобноста за гејмерите, лентата за глава што се повлекува и е обложена со влошки за уши што дишат, дури и во долгиот процес на игра нема да се чувствувате уморни. Прилагодлив микрофон за намалување на бучавата, обезбедувајќи комуникација од висока класа преку неговиот насочен микрофон од 360°, може јасно да го подигне вашиот глас и да ја изолира бучавата, исто така може да ја контролира јачината на звукот, да го исклучи микрофонот со исклучување на звукот со исклучување на звукот. Изработен од висококвалитетен АБС материјал, цврст, издржлив и долг работен век. Мал сзи и лесен, лесен за носење и складирање, удобен за употреба. Спецификација : Состојба : 100% Бренд New Item Тип : Gaming Слушалкиматеријал : ABSColor : Принцип На Црн Blue Vocalism : Опсег На Одговор На Подвижна Фреквенција : 20-20000(Hz)Импеданса : 16/117db+/-3(d B)Слушалка : Жични Слушалкимикрофон : Да Дијаметар На Приклучокот : 3,5 mm Weight : Прибл.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Gaming Headset
Material:
ABS
Color:
Black Blue
Vocalism Principle:
Moving Coil
Frequency Response Range:
20-20000(Hz)
Impedance:
16(Ω)
Sensitivity:
117dB+/-3(dB)
Earphone:
Wired Headset
Microphone:
Yes
Plug Diameter:
3.5mm
Weight:
Approx. 546g
Loudspeaker Diameter:
Approx. 50mm/1.97inch
Cable Length:
Approx. 2.2m/7.22ft
Package List:
1 x Gaming Headset,1 x Separation Cable,1 x Manual :
Слична стока