.

.

Комплет Машина За Горење Дрво хуанју 23 Совети 40w Пирографија Покажувач На Машина Што Укажува На Прилагодување На Температурата Мултифункционален Сет На Алатки За ?

Комплет Машина За Горење Дрво хуанју 23 Совети 40w Пирографија Покажувач На Машина Што Укажува На Прилагодување На Температурата

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Прилагодлива температура за да ги задоволи вашите различни перформанси на горење дрво Се состои од 23 парчиња различни жичани совети за лесно правење фини линии или разни стилови на засенчување. Опремен со едно пенкало за пирографија лесно и компатибилно за држење. Нисконапонски излез безбеден за употреба соодветен за пирографски уметнички дела на дрво, кожа, тиква или бамбус. Усвојување на абс инженеринг пластична обвивка, добра цврстина, висока јачина, добра изолација, висока безбедност и мала тежина. Компактното тело ја зголемува и pracетиката и практичноста. Инструментот хуанју хуанју главно обезбедува инструменти и алатки. Параметри Модел : LH40-Z Боја : Црна Влез : AC220 V/50hz Димензии : 140 * 110 * 85mm / 5.3 Инчна Тежина : 1450гр Пакет Листа 1 * Пирографија Машина 1 * Пирографија Пенкало 1 * Држач За Пенкало 1 * Сунѓер За Чистење 1 * Секач За Завртки 23 * Совети За Жица За Приклучок : можеме да обезбедиме различни спецификации на приклучоци за да изберете : ЕУ Приклучок, Велика британија Приклучок, Сад Приклучок, АУ Приклучок.

Параметри на производот

Слична стока