.

.

Зеродис Занитвам Со Рамна Глава, Метални Навртки За Занитвам За Нокти Тркалезни Завртки Со Рамна Глава Копчиња Навртки За Самостојно Изработка Лесен За Замена Пак?

Зеродис Занитвам Со Рамна Глава, Метални Навртки За Занитвам За Нокти Тркалезни Завртки Со Рамна Глава Копчиња Навртки За Самостојно Изработка

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Совршен занает додатоци Лесен за совпаѓање и идеален за замена на старите или скршени додатоци. Галванизиран со висококвалитетен месинг, антикорозивен, анти-стареечки, неизбледен и издржлив. Постојат неколку бои од кои можете да изберете, задоволувајќи ги вашите различни потреби. Кожен Појас За Мешање. Сигурен за употреба, долг работен век, не е лесен за оштетување и можете да го користите долго време. Погоден за украсување на вашите чанти, ремени, чанти, кожни нараквици, чевли, капи и секакви уметнички и самостојни кожни занаети. Совршен занает додатоци. Лесен за совпаѓање и идеален за замена на старите или скршени додатоци. Галванизиран со висококвалитетен месинг, антикорозивен, анти-стареечки, неизбледен и издржлив. Постојат неколку бои од кои можете да изберете, задоволувајќи ги вашите различни потреби. Кожен Појас За Мешање. Сигурен за употреба, долг работен век, не е лесен за оштетување и можете да го користите долго време.

Параметри на производот

Item Type:
Rivet
Condition:
100% brand new
Material:
Copper
Color:
Gold, Silver,  Bronze (optional)
Rivet Size:
Approx. 9.5x8mm/0.4x0.3in, 
thickness:
approx. 2mm/0.08in, 
Round hole diameter:
approx. 4mm/0.16in
Package List:
50 x Rivets:
50 x Screws:
Слична стока