.

.

Сублимација Празни Приврзоци Одбор Сублимација Украс Круг Квадратни Срце Празно Дискови САМ Божиќ Денот На Вљубените Сублимација Приврзоци За Фестивал Свадба Па?

Сублимација Празни Приврзоци Одбор Сублимација Украс Круг Квадратни Срце Празно Дискови САМ Божиќ Денот На Вљубените Сублимација Приврзоци

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Количина и стил : во нашиот пакет има 48 парчиња сублимација празни приврзоци, тие се во 3 различни стилови (срце, тркалезно и квадратно) и 16 парчиња во секој стил, доволно за да аплицирате И ДА НАПРАВИТЕ САМИ Убав материјал : нашите украси за сублимација на табла се изработени од материјал од влакна со средна густина, лесен и издржлив, нема лесно да се скрши или деформира, можете лесно да ги користите. Двострана сублимација : овие тркалезни квадратни празни дискови со срце имаат заштитни слоеви од двете страни за да спречите гребнатини, ве молиме откинете го слојот ПРЕД ДА НАПРАВИТЕ САМИ, и можете да започнете да создавате некои значајни ракотворби со вашата имагинација. Мерење : празниот украс мери прибл. 2 х 2 инчи, а дебелината е 3 мм/ 0,12 инчи, соодветна големина за употреба; ве Молиме проверете ја големината пред да ја купите. Користење на инструкции : температурата : 170-190 Степени Целзиусови; Време : 50-70 секунди; ве Молиме следете ги упатствата, за да ги добиете вашите персонализирани занаети со вашата имагинација. Карактеристики : Убави подароци : нашите Приврзоци ЗА сублимација НА Денот На Вљубените САМИ се погодни и за презентирање на вашите пријатели, членови на семејството, љубовници и други како слатки подароци, за да уживате во многу рачно изработена забава заедно.

Параметри на производот

Color:
as picture shown
Material:
medium density fiberboard
Size:
approx. 2 x 2 inches
Quantity:
48 pieces
Package includes:
16 x Round shape sublimation blank pendants:
16 x Heart shape sublimation blank pendants:
16 x Square shape sublimation blank pendants:
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
Слична стока