.

.

DXMRWJ Запечатување Восок Печат Боја Восок Монистра 100 парчиња ЗА Љубителите НА DIY Занает Подарок Свадба Покана Коверт Злато Stamper Шарени

DXMRWJ Запечатување Восок Печат Боја Восок Монистра 100 парчиња ЗА Љубителите НА DIY Занает Подарок Свадба Покана Коверт Злато

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Тие можат да се користат како покани за венчавки, писма, чанти, САМОСТОЈНИ, рачни книги итн Користете го на заптивката за пакување. Ретро или подарок декорација може да го направи вашиот подарок повеќе рафинирано. Можете да ја покриете божиќната честитка, а романсата на Денот на Вљубените се користи за пишување љубовни писма!. Овој елегантен восок и печат додаваат допир на вредност и трајност на буквите, пликовите, сертификатите и документите. Изгледа малку старо, но е толку шармантно и старо. Користете го пенкалото за боја за да насликате и направете ги монетите од лак убави, удобни, ретро и елегантни и веднаш зголемете ја оценката кога давате подароци. Ретро елеганција, само-направени, подарок восок запечатување, доверливи восок запечатување, итн. исполнет со ретро литературна атмосфера, полн со литературен стил. Тие можат да се користат како покани за венчавки, писма, чанти, САМОСТОЈНИ, рачни книги итн. Користете го на заптивката за пакување. Ретро или подарок декорација може да го направи вашиот подарок повеќе рафинирано. Можете да ја покриете божиќната честитка, а романсата на Денот на Вљубените се користи за пишување љубовни писма!. Овој елегантен восок и печат додаваат допир на вредност и трајност на буквите, пликовите, сертификатите и документите. Изгледа малку старо, но е толку шармантно и старо. Користете го пенкалото за боја за да насликате и направете ги монетите од лак убави, удобни, ретро и елегантни и веднаш зголемете ја оценката кога давате подароци. Ретро елеганција, само-направени, подарок восок запечатување, доверливи восок запечатување, итн. исполнет со ретро литературна атмосфера, полн со литературен стил. Тие можат да се користат како покани за венчавки, писма, чанти, САМОСТОЈНИ, рачни книги итн. Користете го на заптивката за пакување. Ретро или подарок декорација може да го направи вашиот подарок повеќе рафинирано. Можете да ја покриете божиќната честитка, а романсата на Денот на Вљубените се користи за пишување љубовни писма!4. Овој елегантен восок и печат додаваат допир на вредност и трајност на буквите, пликовите, сертификатите и документите. Изгледа малку старо, но е толку шармантно и старо. Користете го пенкалото за боја за да насликате и направете ги монетите од лак убави, удобни, ретро и елегантни и веднаш зголемете ја оценката кога давате подароци. Ретро елеганција, само-направени, подарок восок запечатување, доверливи восок запечатување, итн.

Параметри на производот

Material:
wax
Size:
as shown in the picture
Usage:
special for seal of lacquer seal
Color:
Dusk/Smoky Purple/Wisteria/Lilac Purple/Ice Purple/Eggplant/Violet Black/Purple Red/Pink Purple
Applicable occasions:
1. Anti-counterfeiting in customs, security, banking, insurance, justice and other departments.:
2. High-grade handicrafts and gifts, stationery, daily necessities, craft gifts, invitations, and packaging.:
3. Sealing wax and special seal are used to avoid stealing important documents and private keepsakes, and to seal an object.:
4. Personal manual, hand account, literary DIY, dried flower gift packaging and so on.:
Usage tips:
1. prepare a pack of wax, a wax spoon and a candle or lighter:
2. Put 3-4 wax beads on the spoon and heat the spoon until the wax melts completely.:
3. Hold the spoon 1-2 inches above the surface so that its dumping position is slightly larger than your seal.:
4. Clean the head of the wax seal and press in the sealing wax. Let it stand for 10 seconds, then peel off its stamp g :
Слична стока