.

.

Флексибилни Полимерни Глинени Секачи ЗРМ&засилувач;Е 1сет Нерѓосувачки Челик Нож За Сечење Глина, Сечило За Сечење Глина, Алатки За Сечење Полимерна Глина За Модел?

Флексибилни Полимерни Глинени Секачи ЗРМ&засилувач;Е 1сет Нерѓосувачки Челик Нож За Сечење Глина, Сечило За Сечење Глина, Алатки

DEN 153.44

Пристапност
Залиха

Изработен од материјал од нерѓосувачки челик, тенок и флексибилен Има мазна површина и добра отпорност на триење за долготрајна употреба. Секачот за глина е одлична алатка за сечење, идеална за измазнување, обликување и завршна обработка. Може да направи облини на глина и скулптура, да ја издлаби формата што ја сакате и да ги направи занаетите покреативни. Сечилата за сечење глина се погодни за училишна и домашна употреба, ЗА САМОСТОЈНА забава при создавање извајани форми или за активности родител-дете со вашите деца. Различни Форми : ќе добиете 5 парчиња флексибилни секачи од полимерна глина со 2 различни стилови, брановидни и прави, со различни сечила и доволно количество за да ги задоволите вашите различни потреби за употреба, доведете до вашата рачна работа погодно. Спецификација : Име : Глина Мека Глина Сечилото Материјал : Нерѓосувачки Челик Големина : како што е прикажано Пакување : 5-парче во собата.

Параметри на производот

Name:
Clay soft clay blade
Material:
Stainless steel
Size:
as shown
Packing:
5-piece set
Слична стока