.

.

Црна Макраме Јаже 5 мм * 262 јд - 3ПЛИ Обоен Памучен Кабел, 3 Влакно Извртена Обоена Макраме Низа За Ткаење, Фаќач На Соништа Од Макраме, Закачување На Ѕид, Закачалка За Р?

Црна Макраме Јаже 5 мм * 262 јд - 3ПЛИ Обоен Памучен Кабел, 3 Влакно Извртена Обоена Макраме Низа За Ткаење, Фаќач На Соништа Од Макраме, Закачување

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ВРВЕН КВАЛИТЕТ 5ММ 13/64" ОБОЕН ПАМУЧЕН КАБЕЛ ЗА МЕКИ И ЕЛАСТИЧНИ ДИЗАЈНИ Лесен за работа и секогаш толку мек, овој изобилен кабел од макраме е составен од премиум 100% памук и доаѓа во многу популарни бои за да изберете. ГАРАНТИРАНА ТЕЖИНА И ДЕБЕЛИНА. Добивате загарантирана фер количина материјал со врвен квалитет за повеќето од вашите проекти за макраме, и доаѓа без голема цена! Нашето обоено 100% памучно јаже е дебело 4,4 фунти (еднакво на околу 262 јд) и 5 мм (13/64"). Конецот макраме е уредно валани на калем и може да има повеќе од една континуирана влакно. СОВРШЕН ЗА РЕСИ И ПЕРДУВИ. Мека и мазна 3пли кабел е нежно извртена. Можете лесно да ги разоткриете краевите за да го создадете тој забавен и брановиден раб кој е совршен за правење пердуви и додавање боемски вибрации на кој било ѕид од макраме, фаќач на соништа или привезок за бохо!. ФАНТАСТИЧНО РАЗНОВРСНА 3 НАНЕСЕТЕ ЈАЖЕ ОД МАКРАМЕ. Извртениот состав од 3 влакна од квалитетни меки памучни влакна го прави јажето посилно и подебело од конецот. Иако е доволно цврст за да работи на поголеми проекти како виси ѕид или торбичка, идеално е да се одржува конзистентност со различни техники на јазли. НАПРАВЕНО ВО ЕВРОПА, НАПРАВЕНО ДА ТРАЕ. Користете го ова силно и издржливо памучно јаже макраме за да ја направите таа бохо шик занаетчиска ставка што ја чувате засекогаш! Дури и ако сте почетник во макраме, нема потреба да му верувате на вашиот декоративен проект со ништо помалку од кабел макраме со супериорен квалитет направен во Европа. Ова памучно јаже е одличен избор за вашиот следен проект!. ВРВЕН КВАЛИТЕТ 5ММ 13/64" ОБОЕН ПАМУЧЕН КАБЕЛ ЗА МЕКИ И ЕЛАСТИЧНИ ДИЗАЈНИ. Лесен за работа и секогаш толку мек, овој изобилен кабел од макраме е составен од премиум 100% памук и доаѓа во многу популарни бои за да изберете. ГАРАНТИРАНА ТЕЖИНА И ДЕБЕЛИНА. Добивате загарантирана фер количина материјал со врвен квалитет за повеќето од вашите проекти за макраме, и доаѓа без голема цена! Нашето обоено 100% памучно јаже е дебело 4,4 фунти (еднакво на околу 262 јд) и 5 мм (13/64").

Параметри на производот

Слична стока