.

.

ВИКАСКИ 6 парчиња Шаховска Мувла Силиконски Калапи За Бонбони Тркалезни Силиконски Калапи Калапи За Чоколадни Бонбони Меѓународен Шаховски Фондан Дама На Алатки ?

ВИКАСКИ 6 парчиња Шаховска Мувла Силиконски Калапи За Бонбони Тркалезни Силиконски Калапи Калапи За Чоколадни Бонбони Меѓународен Шаховски Фондан

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ШАХОВСКИ ФИГУРИ КРИСТАЛНИ КАЛАПИ Можете некои украси, како што се сјајот, сув цвет, монистра, САМОСТОЈНИ СИЛИКОНСКИ КАЛАПИ КОМПЛЕТ вашиот Е НАШИОТ 1 - ВИ приоритет - цбе слободно да не контактирате ако имате какви било прашања, ние ќе обезбедиме Највисоко Оценета Услуга за Клиенти. ТРКАЛЕЗНА СМОЛА користи Совршени алатки за изработка НА ВАШИ самостојни проекти, тоа е убав помошник за вас. ШАХОВСКА САМОДОВЕРБА можете да направите шахисти со семејството и пријателите за да уживате во вашето слободно време. КАЛАПИ за ЛИЕЊЕ ШАХ 6 6 парчиња Калапи ЗА Шаховска Смола 3Д Меѓународни Шаховски Калапи За Силиконски Калапи За Лиење Епоксидна Смола Калапи За Чоколадни Бонбони ЗА Изработка На Накит САМ. ШАХОВСКИ ФИГУРИ КРИСТАЛНИ КАЛАПИ Можете некои украси, како што се сјајот, сув цвет, монистра,. САМОСТОЈНИ СИЛИКОНСКИ КАЛАПИ КОМПЛЕТ вашиот Е НАШИОТ 1 - ВИ приоритет - цбе слободно да не контактирате ако имате какви било прашања, ние ќе обезбедиме Највисоко Оценета Услуга за Клиенти. ТРКАЛЕЗНА СМОЛА користи Совршени алатки за изработка НА ВАШИ самостојни проекти, тоа е убав помошник за вас. ШАХОВСКА САМОДОВЕРБА можете да направите шахисти со семејството и пријателите за да уживате во вашето слободно време. КАЛАПИ за ЛИЕЊЕ ШАХ 6 6 парчиња Калапи ЗА Шаховска Смола 3Д Меѓународни Шаховски Калапи За Силиконски Калапи За Лиење Епоксидна Смола Калапи За Чоколадни Бонбони ЗА Изработка На Накит САМ. Пакетот Вклучува 6 х Калапи Карактеристики-Изработени од силиконски материјал, издржливи и безбедни За Трајна употреба Самостојни Калапи. - Лесен за употреба и миење, што е погодно и практично за правење калапи за шаховски сапун. - Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба лиење смола.

Параметри на производот

Слична стока