.

.

Sewacc 3 сетови комплети за прицврстување рачно изработени кафе -крајбрежни кафе, DIY Coaster, ги снабдува везовите стартер комплети за везови чаша душек материјал материј?

Sewacc 3 сетови комплети за прицврстување рачно изработени кафе -крајбрежни кафе, DIY Coaster, ги снабдува везовите стартер комплети за везови

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Стартер за везови на игла : Помагајќи ви да поминете време на креативен начин и да развивате уметничка експресивност и координација Кука платно : Одличниот процес на производство го прави да има добра текстура, а овој комплет за вез нема лесно да се скрши. Пластични листови со платно : Тоа ќе ви помогне многу добро да го поминете времето и да го култивирате вашиот интерес за вез. Комплети за стартување на везови. Комплет за куки : Со едноставен метод на апликација, можете полесно да ја завршите работата на везот со помош на претходно печатен дизајн. Материјали за прицврстување на DIY : Тоа ќе ви помогне многу добро да го поминете времето и да го култивирате вашиот интерес за вез. Стартер за везови на игла : Помагајќи ви да поминете време на креативен начин и да развивате уметничка експресивност и координација. Кука платно : Одличниот процес на производство го прави да има добра текстура, а овој комплет за вез нема лесно да се скрши. Пластични листови со платно : Тоа ќе ви помогне многу добро да го поминете времето и да го култивирате вашиот интерес за вез. Комплети за стартување на везови. Комплет за куки : Со едноставен метод на апликација, можете полесно да ја завршите работата на везот со помош на претходно печатен дизајн. Материјали за прицврстување на DIY : Тоа ќе ви помогне многу добро да го поминете времето и да го култивирате вашиот интерес за вез. Список на пакети 3 x сет на карактеристики на комплетот за прицврстувачи на куки за куки DIY - помагајќи ви да поминете време на креативен начин и да развивате уметничка експресивност и координација за комплет за везови.

Параметри на производот

Слична стока