.

.

Комплет за пад на иглата Бакерла, целосни алатки и материјали за палење на иглата вклучуваат 2 парчиња упатства за кукли за животни кутии за игла, основни алатки, ко?

Комплет за пад на иглата Бакерла, целосни алатки и материјали за палење на иглата вклучуваат 2 парчиња упатства за кукли за животни

DEN 449.60

Пристапност
Залиха

Комплет за вредна волна, комплет за волна, вклучува 2 торби за производство на материјали, прирачници за 2 кукли, црни пластични очи, 6 парчиња чувствувани игли (фино, средна и груба големина), колиби за прсти, дрвени чувствувани алатки, чувствувани влошки, AWL, телефонски ленти , лепак стап Висококвалитетна волна-ние ја користиме највисоката квалитетна природна волна. Овие меки, меки ровови се многу погодни за почувствувано игла. Со едноставни упатства, можете да направите слатки животни. Основна алатка за игла за игла-овој сет сет е исто така опремен со дрвена рачка, 2 мали игли за фелинг, 2 средни игли и 2 големи игли. Овие основни комплети за игла за алатки може да помогнат да се направи фелинг поудобно и интересно. Лесен за употреба-1 карактер може да се создаде за околу 3-5 часа, и може да се создадат 2 различни карактери со овој комплет за алатки за алатки, што е лесно да се работи и лесен за употреба. Совршен подарок-симпатичната волна почувствува дека куклата е совршен подарок за деца, а исто така може да се користи како активност родител-дете за подобрување на чувствата меѓу членовите на семејството. Оваа уникатна активност на DIY ќе ја стимулира фантазијата на децата и ќе ја стимулира вашата креативност. Комплет за вредна волна, комплет за волна, вклучува 2 торби за производство на материјали, прирачници за 2 кукли, црни пластични очи, 6 парчиња чувствувани игли (фино, средна и груба големина), колиби за прсти, дрвени чувствувани алатки, чувствувани влошки, AWL, телефонски ленти , лепак стап. Висококвалитетна волна-ние ја користиме највисоката квалитетна природна волна. Овие меки, меки ровови се многу погодни за почувствувано игла. Со едноставни упатства, можете да направите слатки животни. Основна алатка за игла за игла-овој сет сет е исто така опремен со дрвена рачка, 2 мали игли за фелинг, 2 средни игли и 2 големи игли. Овие основни комплети за игла за алатки може да помогнат да се направи фелинг поудобно и интересно. Лесен за употреба-1 карактер може да се создаде за околу 3-5 часа, и може да се создадат 2 различни карактери со овој комплет за алатки за алатки, што е лесно да се работи и лесен за употреба.

Параметри на производот

Слична стока