.

.

Wakauto rings Постави прстени поставени везови сет 4 комплети комплет за везење рачно изработени материјали за дејствување на материјали за заболување, алатки за врамув?

Wakauto rings Постави прстени поставени везови сет 4 комплети комплет за везење рачно изработени материјали за дејствување на материјали за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Испратете го како подарок на вашите родители, пријатели, деца, лидери, тие ќе бидат среќни Деликатната шема, исклучителниот уметнички занает ќе биде најдобриот избор за вас. Моќна алатка за доживување на чувство за достигнување, да научите да го намалите стресот, да ги регулирате емоциите и самодовербата и упорноста. По завршувањето на везот, шемата за везови може да се врати и обеси во дневната соба или спалната соба како внатрешна декорација. Моделот е растворлив во вода и ќе исчезне кога ќе биде изложена на вода, затоа ве молиме, не ја допирајте или испекувајте водата пред да ја завршите шемата за везови. Испратете го како подарок на вашите родители, пријатели, деца, лидери, тие ќе бидат среќни. Деликатната шема, исклучителниот уметнички занает ќе биде најдобриот избор за вас. Моќна алатка за доживување на чувство за достигнување, да научите да го намалите стресот, да ги регулирате емоциите и самодовербата и упорноста. По завршувањето на везот, шемата за везови може да се врати и обеси во дневната соба или спалната соба како внатрешна декорација. Моделот е растворлив во вода и ќе исчезне кога ќе биде изложена на вода, затоа ве молиме, не ја допирајте или испекувајте водата пред да ја завршите шемата за везови. Опис Креативниот и практичен комплет за бод за крст на DIY е одлична декорација и подарок за дома.

Параметри на производот

Слична стока