.

.

Исцелен Отстранувач На Флегма Мека Мама Палма Чаша За Масажа Со Тапан Под Притисок Силиконско Дете За Варење Помошник Отстранувач на Спутум За Новороденчиња За Пр?

Исцелен Отстранувач На Флегма Мека Мама Палма Чаша За Масажа Со Тапан Под Притисок Силиконско Дете За Варење Помошник Отстранувач на Спутум

DEN 188.48

Пристапност
Залиха

с 2 парчиња Отстранувачи На Флегма За Бебиња Чаши За Тапан За Притисок Спутум За Новороденчиња Отстранување На Чаша Отстранувач На Спутум За Бебиња Тоа може да Биде Како Многу Практичен И Внимателен Подарок за Вашите Пријатели Кои Имаат Бебе Дома. Тие Дефинитивно Ќе Бидат Многу Среќни. Уред За Отстранување на слуз Хуманизираниот Дизајн е Побезбеден, А Конкавниот Дизајн На Зафат Промовира Брзи Издувни гасови. Икање Флегма Чаша Правејќи Ја Работата За решавање На Флегма Поефикасна и Побезбедна, Донесе Огромна Погодност. Бебешка Слуз Отстранете Ја Чашата Еластична и Еластична, Силата Е Порамномерна, А Искашлувањето На Спутумот Е Полесно Кога Се Тапка По Грбот. Помошник за Отстранување на спутум за бебиња дали барате практичен, но разумно ценет отстранувач на спутум? Дали барате цврста, доверлива алатка која може да извршува повеќе задачи истовремено? Ако е така, тогаш мора да ја погледнете нашата силиконска чаша за спутум, која може да ги задоволи вашите потреби.

Параметри на производот

Слична стока