.

.

dapple Пенење Бебе Шише сапун &засилувач; Сапун За Садови Бебе, Мирис Слободен, 13 Fl Oz Шише-Растителни Сад Течност За Јадења &засилувач; Бебе Шишиња-Хипоалергичен Сапун, ?

dapple Пенење Бебе Шише сапун &засилувач; Сапун За Садови Бебе, Мирис Слободен, 13 Fl Oz Шише-Растителни Сад Течност За Јадења &засилувач;

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА и СПЕЦИЈАЛНО ФОРМУЛИРАНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОСТАТОЦИ од МЛЕКО и ФОРМУЛА : Шишето За Пенење Бебиња И Сапунот за Садови се специјално формулирани за отстранување на тврдоглавиот млечен филм и мирис ЕФИКАСНО И МОЌНО ЧИСТЕЊЕ НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА ДОДЕКА СЕ ЗАЧУВУВА ВОДА : Ефикасно ги чисти шишињата, чашите за пиење, цуцлите, компонентите на пумпата за гради и садовите и плакнењата на вашето целосно семејство чисти. Сапунот за садови за пенење ја зачувува водата. ВНИМАТЕЛНИ СОСТОЈКИ : Шише За Пенење Бебиња Од Јаболко И Сапун за Садови е тестирано од педијатар и дерматолог, хипоалергично, направено со растителни состојки и без груби хемикалии, парабени, сулфати, фталати, минерално масло, синтетички бои и мириси, хлор, алкохол, СЛС, СЛЕС, МЕА, ДЕА, ЧАЈ. МИРИС СЛОБОДЕН : Направени без додадена мирис. ПЕНЕЊЕ СО УДОБЕН ВРВ на ПУМПАТА : Доаѓа со удобен врв на пумпата, диспензерот за пенење за чиста и лесна употреба.

Параметри на производот

Слична стока