.

.

Медела Торби За Складирање Мајчино Млеко 100 Брои И Влошки За Нега За Еднократна Употреба 120 Брои, Додатоци За Пумпа За Гради За Да Им Помогнат На Мајките Да Започнат ?

Медела Торби За Складирање Мајчино Млеко 100 Брои И Влошки За Нега За Еднократна Употреба 120 Брои, Додатоци За Пумпа За Гради За Да Им Помогнат

DEN 436.00

Пристапност
Залиха

ХИГИЕНСКИ ПРЕТХОДНО ЗАПЕЧАТЕНИ : Кесите За Складирање Мајчино Млеко Медела се хигиенски претходно запечатени со издржлив материјал и заштита со двоен патент за да се спречи истекување Овие кеси безбедно го чуваат мајчиното млеко во замрзнувач, фрижидер или кога патуваат. ИЗДРЖЛИВ ДВОСЛОЕН МАТЕРИЈАЛ : овие готови кеси за складирање мајчино млеко се конструирани од издржлив двослоен материјал и вградена заптивка со двоен патент за да го чуваат вашето мајчино млеко безбедно складирано во фрижидер или замрзнувач. САМОСТОЕН ДИЗАЈН : нашите вреќи за складирање мајчино млеко се самостојни и доаѓаат со голема површина за пишување, за да можете да го документирате датумот и другите витални информации за побезбедно складирање и употреба. ПОСТАВЕТЕ РАМЕН ПРОФИЛ : Мајчиното Млеко Медела големи Вреќи за Складирање од 6 унци се дизајнирани да лежат рамно за складирање за заштеда на простор. Оваа уникатна карактеристика овозможува и брзо одмрзнување на замрзнатото млеко.Кесите се направени од храна одделение, бпа слободен материјал. Медела е Бренд На Медицински Влошки #1 Препорачан Лекар. АБСОРБЕНТА, ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ ДИЗАЈН ЗА НИСКО ДО УМЕРЕНО ИСТЕКУВАЊЕ : со апсорбирачко полимерно јадро, водоотпорен заден слој и флексибилен штитник за истекување, овие влошки за нега за еднократна употреба штитат од неочекувано истекување додека ја отстрануваат влагата за да можете да останете суви. ДИСКРЕТНО ПОД ОБЛЕКАТА : со широка леплива лента што цврсто ги прицврстува нашите влошки на место, Нашите Безбедни овие влошки се екстра нежни за чувствителната кожа. ХИГИЕНСКИ ПРЕТХОДНО ЗАПЕЧАТЕНИ : Кесите За Складирање Мајчино Млеко Медела се хигиенски претходно запечатени со издржлив материјал и заштита со двоен патент за да се спречи истекување.

Параметри на производот

Слична стока