.

.

Силиконска Шолја За Голтки, 6 Месеци +, Лесна За Чистење Чаша За Слама За Бебиња, Чаша За Тренери Без БПА, Безбедна Употреба За Замрзнувач,Машина За Миење Садови и Мик?

Силиконска Шолја За Голтки, 6 Месеци +, Лесна За Чистење Чаша За Слама За Бебиња, Чаша За Тренери Без БПА, Безбедна Употреба За Замрзнувач,Машина

DEN 417.60

Пристапност
Залиха

УНИКАТЕН ДИЗАЈН за МАЛИ деца : Нашите чаши за бебиња се дизајнирани со две рачки за тренирање на способноста за фаќање на вашите бебиња Чашата за обука доаѓа со дупка за да ги одржите вашите бебиња здрави непца. Ефикасно негувајте ја навиката за пиење вода самостојно. Исклучителна е здрав живот за долго време. Отпорен на КАПКИ т пауза кога ќе падне. Изработен од висококвалитетни материјали, има многу добра стабилност и не е лесно да се лизне. Чашите за бебиња се убаво дизајнирани и компактни, со добра затегнатост и сигурност на воздухот. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : ние користиме силикон за храна кој е безбеден за вриење, ладење, машина за миење садови и микробранова печка. Устата на чашата и телото на чашата се дизајнирани да бидат одвоени, што е погодно за темелно чистење. БИДЕТЕ СИГУРНИ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од силиконски материјал за храна. Не содржи хемиски супстанции како ШТО се БПА/пвц. Може да се загрее или замрзне без деформација, така што ќе можете да го користите со доверба. Нашите чаши се направени од мек силикон од кој бебињата сакаат да пијат. Крцкавиот материјал природно го поттикнува вашето малечко да пие самостојно и помага да се спречи иритација на забите и непцата.

Параметри на производот

Слична стока