.

.

Химирт силиконска бебешка лигавче и силиконски сет за бебешка лажица, мека прилагодлива водоотпорна лигавче за бебиња и мали деца, со џебови за фаќање храна.

Химирт силиконска бебешка лигавче и силиконски сет за бебешка лажица, мека прилагодлива водоотпорна лигавче за бебиња и мали деца, со џебови за

DEN 79.84

Пристапност
Залиха

Храна одделение силиконски ●Прилагодлив прицврстувач q-Лесно се става, прилагодливи безбедни копчиња осигурајте се дека лигавчето одговара на вашето бебе, удобно е околу вратот на бебето. Обработка на задебелување на копчињата, силна и издржлива. Бебето нема да биде откорнато. ●Безбедни и висококвалитетни материјали ● - Овие слатки лигавчиња и лажици се направени од силикон со врвна храна, за производи за бебиња, избираме висококвалитетни материјали кои поминале различни безбедносни сертификати. Без Бпа И Фталати. ●Лесна за употреба лажица за бебиња-овие силиконски лажици за бебиња се designedономски дизајнирани да се вклопат во раката на бебето. бебешките лажици се специјално дизајнирани да ги поттикнат бебињата безбедно да се хранат во раните фази. Знаеме дека бебињата сакаат да користат меки алатки како играчки за заби, па тоа го зедовме предвид при нивното дизајнирање. ●совршено фаќач на храна-секое малечко е креатор на хаос за време на оброкот. Предниот џеб лесно може да фати голема количина истурена храна, течности и ја одржува облеката и околината на бебето чисти и свежи.

Параметри на производот

Слична стока