.

.

Поставени Клипови за Закачалки За огледала, 2 Комплети Нерамни Клипови За Монтирање На Огледало, Метални Клипови За Закачалки За Огледало Натоварени Со Пролет Со З?

Поставени Клипови за Закачалки За огледала, 2 Комплети Нерамни Клипови За Монтирање На Огледало, Метални Клипови За Закачалки

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

КОЛИЧИНА на ПАКЕТ Доаѓа со 2 комплети закачалки за огледала, секој сет вклучува 2 метални клипови, 2 метални клипови натоварени со пружини, 4 приклучоци за рол и 4 завртки ПРАКТИЧЕН КОМПЛЕТ за ФИКСИРАЊЕ Овие клипови за закачување огледала се изработени од цврсто железо, може цврсто и стабилно да ги фиксира огледалата на идот. ТЕНОК хардвер хардверот беше доволно тенок за да се лизне помеѓу огледалото и дрвото и е многу силен,исто така го одржува огледалото многу низок профил, па дури и изложениот хардвер е едвај видлив. ВАЖНИ ПАРАМЕТРИ Дозволената максимална дебелина е 6 мм, максималното оптоварување на тежината е прибл. 10 кг/22лб, максималната препорачана големина на огледалото е 90 х 120см / 36 х 48инч. ШИРОК СПЕКТАР НА ПРИМЕНА овие клипови за монтирање огледала може да се користат за прицврстување на огледало без рамка на ѕидови, врати и гардероба, може да се нанесат и за закачување слики, слики, плакети, фотографии итн.

Параметри на производот

Слична стока