.

.

Angoily 1pc фиока за заклучување HASP Гроздобер копчиња заклучување на вратата рачка за врата анти-тока HASP заклучување Безбедност на таблички клуч за заклучување на закл?

Angoily 1pc фиока за заклучување HASP Гроздобер копчиња заклучување на вратата рачка за врата анти-тока HASP заклучување Безбедност

DEN 156.32

Пристапност
Залиха

Легура на цинк и железо Безбедност на домот : Погоден е за ормани, кујнски мебел, фиоки, врати, кутии со алатки, кабинети за складирање ,. Заклучување на фиоки : Занаетчиството е врвно, а часовникот е издржлив и анти-кавга. Хаспите на вратите со тешка должност : Заклучувањето е изработено од густ материјал со заклучена плоча, која е издржлива и безбедна за употреба. Заклучување на вратата : Употреба на материјали, издржливи и цврсти за да ги чувате вашите припаѓаат безбедни. Заклучување на изложбата : Занаетчиството е, а часовникот е и анти- 'рѓа. Пакетот вклучува карактеристики за заклучување на 1 × HASP - Материјал : Лок на цинк и железо анти -заклучување на вратата - Големина : 6,50x3.18x0 заклучување на кабинетот. - Боја : Црвена бронзена заклучување на вратата Hasp Latch - Неговата класична боја може да одговара на секаков вид на мебел во стилот на мебел, заклучување на ланецот на вратите. - Погоден за ормани, кујнски мебел, фиоки, врати, кутии со алатки, кабинети за складирање, итн.

Параметри на производот

Слична стока