.

.

Jiozermi 12 PCS 3 1/2 инчен фиока влечење, антички рачки на кабинетот, декоративни рачки за кутија за накит за фиоки, бронза

Jiozermi 12 PCS 3 1/2 инчен фиока влечење, антички рачки на кабинетот, декоративни рачки за кутија за накит за фиоки, бронза

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

★ 【Што ќе добиете】 : getе добиете 12 компјутери за фиоки за фиоки и 28 завртки за монтирање на компјутери Вкупната должина е 3,5 инчи. Широката рачка е 0,4 инчи. Растојанието за монтирање на дупката е 2,93 инчи. ★ 【Кој е материјалот】 : Ретро кабинетот е изработен од висококвалитетна легура на цинк со бронзена завршница за трајни, анти-карани, антикорозии и отпорност на абење. ★ 【Деликатниот изглед】 : суптилната крива на оваа мала фиока влече нуди ергономски, но стилски изглед за вас. Рустикални, рачки на вратите од ретро-стил на штала додаваат рустикален шарм во вашата куќа. ★ 【Каде може да се користи】 : Бронзените влечења на кабинетот се совршена рачка за замена што е погодна за различни стилови на кутии, ормани, гардероба, врата од мебел, вински кабинет, шкафче и сл. Самоуверено дека ќе го сакате нашиот производ, дека ќе ги вратиме вашите заработени пари ако не сте воодушевени од вашата набавка во рок од 30 дена. Едноставно контактирајте не за да го направите тоа како што треба. ★ 【Што ќе добиете】 : getе добиете 12 компјутери за фиоки за фиоки и 28 завртки за монтирање на компјутери. Вкупната должина е 3,5 инчи. Широката рачка е 0,4 инчи. Растојанието за монтирање на дупката е 2,93 инчи. ★ 【Кој е материјалот】 : Ретро кабинетот е изработен од висококвалитетна легура на цинк со бронзена завршница за трајни, анти-карани, антикорозии и отпорност на абење. ★ 【Деликатниот изглед】 : суптилната крива на оваа мала фиока влече нуди ергономски, но стилски изглед за вас. Рустикални, рачки на вратите од ретро-стил на штала додаваат рустикален шарм во вашата куќа. ★ 【Каде може да се користи】 : Бронзените влечења на кабинетот се совршена рачка за замена што е погодна за различни стилови на кутии, ормани, гардероба, врата од мебел, вински кабинет, шкафче и сл. Самоуверено дека ќе го сакате нашиот производ, дека ќе ги вратиме вашите заработени пари ако не сте воодушевени од вашата набавка во рок од 30 дена. Едноставно контактирајте не за да го направите тоа како што треба.

Параметри на производот

Color:
Bronze
Material:
Zinc Alloy
Total length:
3.52 inch / 89.4mm
Projection Height:
0.63 inch / 16mm
Mounting Hole Diameter:
0.12 inch / 3mm
Mounting Hole Distance:
2.93 inch / 74.5mm
30 Days Warranty & No Risk Purchase:
Jiozermi love giving our customers satisfactory products at an affordable price and have a pleasant shopping experience:
If you have any questions about the product, you can contact us by email, we will solve your problem within 24 hours usually. Please give us a chance to solve any problems, thank you!:
If you are not satisfied with your purchase within 30 days for any reason, let us know and our products support unconditional returns. That's the Jiozermi :
Слична стока