.

.

Тофику Пластични Фиоки Магнетна Брава На Вратата Брави на Вратите 4 парчиња Пластичен Притисок Скокачки Допир Уред За Самозаклучување Безбеден Кабинет За Притиск?

Тофику Пластични Фиоки Магнетна Брава На Вратата Брави на Вратите 4 парчиња Пластичен Притисок Скокачки Допир Уред За Самозаклучување Безбеден

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Пластика Дизајнот е едноставен, но практичен за употреба и ќе ви даде прекрасно искуство. Полирана, мазна површина и издржлива, може да се користи долго време. Алатката за заклучување на вратата е едноставна за инсталирање и лесна за употреба, што ви носи многу погодност. Може да се инсталира на вратите на кабинетот, вратите на кабинетот, вратите на плакарот, бравите на допир на уредот за самозаклучување. Едноставна структура, лесна за употреба, мала големина и мала тежина, можете да ја користите со доверба. Опис безбеден и сигурен начин за одржување на вашите кабинети и домашни врати отворени безбедно, практични и практични. Лесен, лесен за носење, лесен за чување кога не се користи и без напор. Оваа брава за притискање на уредот на вратата е многу лесна за инсталирање, едноставна за ракување и ви носи голема погодност. Карактеристики-Материјал : Пластика.- Дизајнот е едноставен, но практичен за употреба и ќе ви даде прекрасно искуство.

Параметри на производот

Слична стока