.

.

Беси Месинг Држач За Хартија За Тоалетно Ткиво Со Беси Масло Нанесуваат Бронзени Лавици За Крпи, Полица За Крпи за Бања со Држач За Крпи Што Се Преклопуваат И Куки З?

Беси Месинг Држач За Хартија За Тоалетно Ткиво Со Беси Масло Нанесуваат Бронзени Лавици За Крпи, Полица За Крпи за Бања со Држач За Крпи Што

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Држач за Тоалетна Хартија-Квалитетна цврста месинг конструкција која обезбедува издржливост и сигурност Држач за Тоалетна Хартија-Капацитет Со Голема Тежина : Држи максимална тежина од 15 килограми кога е монтиран на цврсто дрво или столпчиња. Решетка за крпи - Мултифункционална, преклоплива полица за крпи, Прилагодлива шипка за крпи и 5 куки За крпи, Идеални за употреба во спални соби, бањи и плакари. Решетка за крпи-Отпорна На 'Рѓа, Бронзена Завршница Нанесена Со Масло, го прави предметот' рѓосан, се спротивставува на оцрнување и корозија од секојдневна употреба. Решетка за крпи - Материјал Од нерѓосувачки Челик, конструкција од нерѓосувачки Челик, обезбедувајќи издржливост и сигурност. Квалитетна цврста месинг конструкција која обезбедува издржливост и сигурност. Квалитетна цврста месинг конструкција која обезбедува издржливост и сигурност.

Параметри на производот

Слична стока