.

.

Држач за ролна за тоалет,држач за тоалетна хартија, Држач За Тоалетна Хартија За Монтирање На Ѕид Закачалка За Ролна Хартија Од Нерѓосувачки Челик Организатор На Д?

Држач за ролна за тоалет,држач за тоалетна хартија, Држач За Тоалетна Хартија За Монтирање На Ѕид Закачалка За Ролна Хартија Од

DEN 1201.28

Пристапност
Залиха

СПРЕЧУВАЊЕ НА ПАЃАЊЕ : овој држач за тоалетна хартија е дизајниран со хартиени прстени, а исто така може да избегне паѓање на ролна хартија МОНТИРАН НА ЅИД : држач за ролна хартија и складирање на полица за мобилни телефони, 2 во 1 организатор за складирање на бања на ѕид. ВИСОК КВАЛИТЕТ : овој држач за тоалетна хартија е изработен од задебелена плоча од нерѓосувачки челик, поцврста и издржлива. ДВОЈНА РЕШЕТКА : ова е решетката за хартија со двојна ролна и може да стави две ролни хартија одеднаш. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. СПРЕЧУВАЊЕ НА ПАЃАЊЕ : овој држач за тоалетна хартија е дизајниран со хартиени прстени, а исто така може да избегне паѓање на ролна хартија. МОНТИРАН НА ЅИД : држач за ролна хартија и складирање на полица за мобилни телефони, 2 во 1 организатор за складирање на бања на ѕид. ВИСОК КВАЛИТЕТ : овој држач за тоалетна хартија е изработен од задебелена плоча од нерѓосувачки челик, поцврста и издржлива. ДВОЈНА РЕШЕТКА : ова е решетката за хартија со двојна ролна и може да стави две ролни хартија одеднаш. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
304 stainless steel
Color:
White,Black(Opional)
Roll Paper Holder:
approx.26.8*9.8*1.2cm/10.6*3.9*0.5in
Storage Shelf:
approx.27.7cm/10.9in
Weight:
Approx.999g~1058g/35.2oz~37.3oz
Package list:
1 * Roll Paper Holder:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока