.

.

Топчиња за банџи 12 инчи, 50 парчиња топки со корпи за кабелки со тешки шатори на шатори за банџи врзани за кампување, засолниште, товар, екран на проектор, шаторски ст?

Топчиња за банџи 12 инчи, 50 парчиња топки со корпи за кабелки со тешки шатори на шатори за банџи врзани за кампување, засолниште, товар,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

12-инчните банџи топки се рачно изработени јазол, нетоксична, заштита на животната средина Идеална за безбедни лабави предмети за домаќинството и широко користени во различни мали и на отворено мали предмети. Лесно е да се постави и да се спушти без бариера, едноставно нахрани ја еластичната јамка преку тарп -громот што е мала тежина и преносно може да ги задржи сите ваши материјали, тоа е совршена алатка дизајнирана за патници. Облеките за топката на банџи обезбедуваат постојана напнатост и цврсто држење што се користи за шатор, тарп, крошна, гаража покрив, wallидна цевка, екран, засолниште за крошна, риболов шипки, итн. Исто така е како практичен начин за прицврстување на алатките на вашиот риболов елек . Тој е дизајниран за модерен минималистички концепт и може да биде бесконечно проширен. Само врзете две или повеќе врски со врски со врски преку заедно.

Параметри на производот

Слична стока