.

.

2 ОСАКС Мек Амортизер На Вратата За Мебел Со Адаптер за Навртување, Амортизер За Мебел, Меко Затворање, Амортизер, Амортизер За Запирање За Кујнски Ормар или Ормар З?

2 ОСАКС Мек Амортизер На Вратата За Мебел Со Адаптер за Навртување, Амортизер За Мебел, Меко Затворање, Амортизер, Амортизер За

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Зема замав на вратите и фиоките кои се треснаа за да се обезбеди непречено затворање Идеално решение за треснување на фиоки и врати на кабинетот. За постоечка и внатрешна шарка на вратата (спротивставени, полусклопни и единечни врати). Може да се реконструира за сите врати со шарки (врати за нишање) со автоматски шарки. Лесно прицврстување на завртката во средината на телото горе или долу. "Старите" кабинети можат брзо да се реконструираат во неколку едноставни чекори. Содржина на кутијата : 2 амортизери на вратите и 2 адаптери. Материјал : пластика, боја : сива. Висококвалитетен квалитет на брендот Од Осакс. Зема замав на вратите и фиоките кои се треснаа за да се обезбеди непречено затворање. Идеално решение за треснување на фиоки и врати на кабинетот. За постоечка и внатрешна шарка на вратата (спротивставени, полусклопни и единечни врати). Може да се реконструира за сите врати со шарки (врати за нишање) со автоматски шарки.

Параметри на производот

Слична стока