.

.

Тркачи За Фиоки Слајдови, Тешки Тркачи За Фиоки Со Телескопски Тркачи За Заклучување Целосно Продолжување На Топчести Лежиштеиндустриски Тркач За Фиоки, Страничн?

Тркачи За Фиоки Слајдови, Тешки Тркачи За Фиоки Со Телескопски Тркачи За Заклучување Целосно Продолжување На Топчести Лежиштеиндустриски

DEN 5852.00

Пристапност
Залиха

[Нов дизајн за заклучување] : ќе се заклучи кога е целосно продолжување или затворено што може да ги одржува вашите фиоки стабилни и безбедни [Топчесто Лежиште Со двоен Ред] : силното топчесто лежиште може да ја одржува фиоката нежно и непречено лизгање, иако носи тешки предмети. [Тешка Тежина На Оптоварување] : доволно Силна за носење до 220 килограми голема тежина. Колку подолго е помалата тежина на оптоварување. [Раздвојлив дизајн] : Продолжете да го притискате синото копче и повлекувајќи ги тркачите на фиоките, можете да го одделите првото преклопување од него. Тоа може да биде полесно да се инсталира и користи. [ Широк спектар на употреба] : брза инсталација и расклопување. Многу е погоден за сите инсталации на фиоки и модификации на возилата. Полици, ротирачки лавици за тастатура, кујнски ормари, големи индустриски фиоки ,v, камиони, автомати. Тешки Тркачи За Фиоки со Брава, Топчесто Лежиште За Целосно Продолжување, 1 Пар Тешки Тркачи За Фиоки со Заклучување - нов дизајн за заклучување. Треба да го притиснете синото копче за да ја отворите или затворите фиоката. Тоа ќе се заклучи кога целосно продолжување или затворени. Тоа може да ја одржи вашата фиока стабилна и безбедна.- Опсег На Примена : Механички Кабинети, Магацински Кабинети, Индустриски Кабинети, Финансиска Опрема, Фиоки за Камиони,итн, Спецификација : ИМЕ : Тешки Фиоки ТРКАЧИ МАТЕРИЈАЛ : ЛАДНО валани ЧЕЛИК МЕТОД на инсталација : Странична Монтажамаксимална НОСИВОСТ : 485 фунти / 220 кг.

Параметри на производот

Слична стока