.

.

Среќно Повлечете Ја Рачката На Вратата Од Шталата Мат Црна, Рачка За Лизгачка Врата Модерни Долги Рачки На Вратите Хардвер Со Тешка Порта, Внатрешна Надворешна Вле?

Среќно Повлечете Ја Рачката На Вратата Од Шталата Мат Црна, Рачка За Лизгачка Врата Модерни Долги Рачки На Вратите Хардвер

DEN 3007.84

Пристапност
Залиха

Рачка за влечење со двојно Свиткување : современи рачки за влечење на вратите совршени за влез/влез,туш за бања,лизгање,штала,француска дрвена порта,џебна врата,внатрешна или надворешна предна/ главна врата,продавници,кујна,веранда,винарска визба,двор,барака,гаражна портаИли тоа може да се користи како рачка бар за кабинети или гардероби. Цврста Рачка На Вратата од Нерѓосувачки Челик : Изработена од врвен дебел нерѓосувачки челик 304,фина површина обложена со прав.Рачките за влечење со притискање имаат силна отпорност на ' рѓа и деформација за вечен животен век. Забелешка : Секое купување доаѓа како пар повлекувања на вратите за внатре и надвор од една врата.За двојни врати,потребни се 2 пара.(Ако ви требаат долги завртки со навој за вашата дебела врата,испратете ни порака. Вклучува Комплетни Додатоци, Лесни за Инсталирање : не треба да трошите уште 1 денар за да купите повеќе алатки за нејзина инсталација,бидејќи се нуди комплетен додаток.Само вежбајте две дупки во вратата и затегнете со клуч. Гаранција за врвна Услуга : ве Молиме проверете ја големината на рачката на вратата пред купувањето.Ако вашите артикли наидат на каква било адаптација или нешто друго,ве молиме дајте ни можност да ја замениме ставката/делот.Ние обезбедуваме техничка поддршка во секое време,ве молиме слободно кажете ни што можеме да направиме за вас,ние ќе одговориме за 24 часа. Рачка за влечење со двојно Свиткување : современи рачки за влечење на вратите совршени за влез/влез,туш за бања,лизгање,штала,француска дрвена порта,џебна врата,внатрешна или надворешна предна/ главна врата,продавници,кујна,веранда,винарска визба,двор,барака,гаражна порта.Или тоа може да се користи како рачка бар за кабинети или гардероби. Цврста Рачка На Вратата од Нерѓосувачки Челик : Изработена од врвен дебел нерѓосувачки челик 304,фина површина обложена со прав.Рачките за влечење со притискање имаат силна отпорност на ' рѓа и деформација за вечен животен век. Забелешка : Секое купување доаѓа како пар повлекувања на вратите за внатре и надвор од една врата.За двојни врати,потребни се 2 пара.(Ако ви требаат долги завртки со навој за вашата дебела врата,испратете ни порака. Вклучува Комплетни Додатоци, Лесни за Инсталирање : не треба да трошите уште 1 денар за да купите повеќе алатки за нејзина инсталација,бидејќи се нуди комплетен додаток.Само вежбајте две дупки во вратата и затегнете со клуч. Гаранција за врвна Услуга : ве Молиме проверете ја големината на рачката на вратата пред купувањето.Ако вашите артикли наидат на каква било адаптација или нешто друго,ве молиме дајте ни можност да ја замениме ставката/делот.Ние обезбедуваме техничка поддршка во секое време,ве молиме слободно кажете ни што можеме да направиме за вас,ние ќе одговориме за 24 часа.

Параметри на производот

1.Product Name:
Door Handle
2.Material:
Metal Stainless Steel
3.Color:
Black
4.Size:
Length:
60cm(24inch),Hole Distance
Length:
80cm(31.5inch),Hole Distance
Length:
100cm(39.5inch),Hole Distance
Length:
120cm(47inch),Hole Distance
Length:
150cm(59inch),Hole Distance
Product Weight:
4kg/9 lbs
5.Need simple installation:
Features:
1.Strong thickness stainless steel door handle brushed nickel.:
2.Contemporary indoor outdoor door hardware kit.:
3.Special treated chamfered edges protect you and your families.:
4.It includes a complete installation fittings and is easy to install.:
5.Perfect fit push pull door/ kitchen sliding/ balcony patio door,shop door,etc.:
Pacge List:
A pair of handles:
Screwdriver × 1:
Long screw:
Non-slip silic1 pad:
Fixed sleeve × 2:
Note:
There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display.Please refer to the actual product.:
Слична стока