.

.

Обезбедување на тешка облека за тешка облека 2 парчиња прицврстувач за вшмукување чаша со прицврстување на кука двојна вратоврска надолу за вшмукување на шатори з?

Обезбедување на тешка облека за тешка облека 2 парчиња прицврстувач за вшмукување чаша со прицврстување на кука двојна вратоврска

DEN 205.28

Пристапност
Залиха

Креативниот дизајн го прави непотребно да се пробие, што добро ги задоволува вашите потреби Има широк спектар на апликации и може добро да се користи во кампување на отворено, складирање на домови, итн. Производот е лесен за употреба, само ставете ја чашата за вшмукување на мазна и чиста површина и притиснете надолу на рачката за да го поправите вшмукувањето Цврсто чаша. Има добар капацитет за лежиште и може да ги суспендира корпите, чадорите, да ги четка другите тешки предмети. Направено од високо одделение материјали, безбедни, еколошки издржливи. Опис 2pcs Сидро за вшмукување чаша со обезбедување на кука двојно врзана вратоврска за вшмукување чаша за вшмукување на кука за кампување тарп додаток за карактеристики на страната на автомобилот- материјал : ABS, најлон Веббинг- Големина : 19. 63in пакет, вклучувајќи куки за чаши за вшмукување 2 x.

Параметри на производот

Слична стока